|
salıncak çarpması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aleynaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2020 Saat 22:53 |
kadir hocam , ptesi akşam kızımı parkta sallarken yanınaki salıncaga 3 yasında bi cocuk oturdu anneside toparlanıyordu gideceklerdi, bende salladım tanıyorum zaten, sonra baska bi cocuk ona oyuncagını vereceğini söyleyince inmek istedi bende durdurdum önünü açmasıyla koşması bir oldu benim kızın salıncagına çarptı gümmm, kafa sandık ama yanagı morardı buz koydurmadı, o gece tedbir amaçlı 3,4 saat uyutmadı annesi gecede kalkıp baktı sonraki gün gözü biraz şiş kalkmıştı ama akşama iyce kapanmıs gözü diğer günde öyle.. ben aradıgmda iyi dedi ama dememiş bana, bugun tekrar dısarda görünce anlattı, 5 gün olacak hala yanakta ve göz altı morlugu vardı, hocam cok korkuyırum cocukta neden sonradan göz şişti;( benim yüzümden oldugu için kendimi affedemiyorum dr gitmesine gerek varmı? ilk günden beri genel durumu cok iyi cocugun, ben cok korkuyorum gözünde bi sorunmu oldu die görmesinde sorun yok dedi annesi test etmiş kendi kendine, ama dahada sonradan bişey cıkarmı artık:(((
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118639 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiçbir şey olmadı, sonra da olmayacak...Morarma, doku içine kanamanın sonucudur. Kaybolması zaman
alır. Bu saatten sonra da, bir şey yapmanıız gerekmez. |
|
![]() |
|
aleynaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sağolun hocam Allah razı olsun, sizi ziyaret etmek cok istyorum ama aracımız yok otobusle de şu zamanda gelmek istemiyorum istanbula, Ankaraya yolunuz düşerse sizleri ağırlamaktan şeref duyarız hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118639 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaten, Aptartman yönetimi hasta bakmamı istemiyor.
Sanki, içinde doktor muayenehanesi olan apartmanlarda bir şey oluyor! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|