|
Uçak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TUUUB ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 91 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Tem 2020 Saat 18:49 |
İyi günler Kadir Bey,kuzum 7 yaşında şu an. 2,5 yaşında anaokuluna gittiğinde sık sık üst solunum yolu rahatsızlığı antibiyotikler derken kulak zarı delinmişti. Sizinle irtibata geçmiştim. 2 sene öncesine kadar hergrip sonrası işitme kaybı oluyor daha sonra düzeliyordu. Hatta bir defasında doktora götürdüm ağladım kalıcı işitme kaybı olur mu diye. Doktor kulağındaki kiri temizledi. Ve duymaya başladı. Şükür şimdi böyle sorunumuz kalmadı fakat çok gürültü olduğunda rahatsız oluyor. Pandemi nedeniyle uçak yolculuğu yapmak istiyorum. İlk kez uçağa binecek. Kulak ağrısı yapar mı ya da zarı tekrar delinir mi?endişe ediyorum.basınç olumsuz etkiler mi? Öneriniz benim için çok değerli. Yolculuk bir buçuk saat sürecek.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yolculuk isterse, 22 saat sursun. Problem: kalkis ve inislerde olursa olur.
Oztaki borusu normal cilisiyor ise, hicbir sey olmaz. Yaniniza, (bir tedbir olarak) Ilaidin damla alin. (Sprey DEGIL) Bu konuyu iyi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|