Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kaşıntı ve tıkanıklık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kaşıntı ve tıkanıklık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Mamafi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 204
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mamafi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kaşıntı ve tıkanıklık
    Gönderim Zamanı: 30 Haz 2020 Saat 17:24
Sayın Hocam. Kızım 6 yaşında 22 kilo. Cumartesı günü Her zaman yedıgı cılekten bır tane yedı yanında da bıraz kiraz bı kaç Antep fıstığı. Yalnız hafta içinde çikolatayı kaçırdı söz dinlemedı. Gece sırtta bulgur taneleri seklınde kabarıklıklar olunca hemen forma baktım sizin isilik dedıgınız fotoğraf orneklerı aynısı. Zyrtec verdım fenıstıl sürdüm uyudu. Ertesı gün karnından yukarı aynı şekılde kol kenarları.  Üç gündür içiyor. Kuru kuru oldular. Fakat dün gece burun tıkanıklığı genız akıntısı başladı. Fızyolojık sıkıyorum sık sık hapşurma başladı nerdeyse 10-15 dakıkada bir.  Sonra tabi burun da cekıyor genız dolu.  Hafıf gözler şiş. Alerjık bır durum mu hocam?babası da alerjık çünkü polendi hububattı. Götürüyüm mü doktora test için?

Düzenleyen Mamafi - 30 Haz 2020 Saat 17:27
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118397
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Haz 2020 Saat 18:02
Grip basliyor. Muhtemelen, gece cikan ATES, o isilige sebep oldu.
Hicbir sey yapmayin, ates dusurmeyin. 
Yukarı Dön
Mamafi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mamafi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Haz 2020 Saat 19:57
Hocam dışardan geldık eve yenı girmiştik kaşıntı başladı. Hiç ateşi olmadı ki. Alerji testi diye ısrar edıyor babası ama ben başımıza gelecekleri biliyorum. Gerek yok degıl mı hocam?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Tem 2020 Saat 00:01
O testlerden saglam cikan YOK.. 
Yukarı Dön
Mamafi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mamafi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Tem 2020 Saat 16:46
Hocam kaşıntı 3. Gün hafıfledi hatta gectı bile. Ara ara terlerse kaşınıyor o da çok az. Ama Zyrtec mi yaptı bılmıyorum yoğun bı genız doluluğu var. Ateş vs olmadı. O akıntıdan dolayı sabaha karşı öksürük vardı bugün. Dün bi kaç gazetede vücutta oluşan kurdesen tarzı döküntünün covıd belırtısı olabılecegını okudum.hatta fransız doktorlarının arastırmasına göreymiş.  Hadı oldu dıyelım ateş olmadı ya da halsızlık başka bişey. Sizce olabılır mı öyle bı belırtı duydunuz mu siz de?

Düzenleyen Mamafi - 03 Tem 2020 Saat 16:52
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Tem 2020 Saat 19:08
Olsa bile, bir sey yapmaniz gerekmez, toplum icinde maske takin. 
Fransiz ve Alman tibbina ASLA inanmayin. 
Yukarı Dön
Mamafi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mamafi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Tem 2020 Saat 20:14
Teşekkür ederim iyi ki varsınız hocam
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.