|
Kabızlık |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Haz 2020 Saat 15:16 |
Hocam merhaba 2 yaşında kızım kabızlığı için eski forumları okuyarak sokol likit aldım yemeğine katıp verebilir miyim çünkü içmiyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olabilir... Ha mideden once karismis, ha midede karismis...
|
|
![]() |
|
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
http://m.YollaYap.com/busd/1593181892773.jpg
Hocam kakanin resmini ekledim özür dileyerek. Bu kakaya göre kabız diyebilir miyiz? Çok ikinarak yapıyor ama ağlaması falan yok. Günde bir kere mutlaka yapıyor. Sizin yazdığınız gibi diyet ile düzeltmeye çalışıyorum . Günde iki sefer 300 CC süt verip bı büyük topak kıyma ile neredeyse iki öğünü tamamlamış gibi oluyor üzerine 300 CC ayran yada yoğurt veriyorum ama sebze yemeklerini hiç sevmiyor çiğ olarak da sevmiyor. Başta gliserin santug fitil koydum ama erimedi sonra sokol aldım. Hocam sadece kesin gozlemim suyu az içiyor bazen günde sadece 60 CC içiyor bu sıcaklarda şaşırıp kalıyorum. Sadece suyu az içmek tek başına böyle kakaya sebep olurmu? Başka neler tavsiye edersiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Resim acilmiyor. Etli gida, bir "kuru kofte" kadar dahi olsa, yeter.
Sut+sutlu gida: 600ml'nin altinda olmasin. Rahat kaka yapiyorsa, karismayin. Su??? Ihtiyaci oldugunda icer. Kabizligi ile alakali degil. Vucuttaki fazla su, barsaklardan DEGIL, Bobreklerden atilir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Haz 2020 Saat 18:55 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Hocam yeniden yükledim resmi Hocam hep çok ikinarak yapıyor kakayi ama ağlamıyor. İkinmasi üç dakika falan sürüyor
Düzenleyen fatma8266 - 27 Haz 2020 Saat 00:27 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Pirinc, patates, Muz ve Elma vermeyin. Armut, Kayisi, Incir iyi gelir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Peki hocam bu kaka aç kalma kakası mi ? Top top kestane ye benziyor bana göre. Sizce?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kalorisi dusuk gida ile beslenmis.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|