|
Hamilelikte B12 eksikligi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Merve gül
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Merve gül
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Hamilelikte B12 eksikligiGönderim Zamanı: 18 Haz 2020 Saat 00:49 |
|
Doktor iyi gunler nasilsiniz oncelikle.6 haftalik hamileyim b12 ile kansizlik cikti.ozellikle b12 eksikli hayatimin butun doneminde oldu.surekli yorgun halsizlik,heyecan el titremesi.cok basarili bi ogrenci olmama ragmen sinavlarda ve mulakatlarda heyecan ve titremeden herseyi birden unutmadan mulakatlari ve sinavlari kaybettim.b12 163 cikti ne yapmam gerek..hem hamilelik hemde bi kac ay sonra cok onemli bi sinavim ve mulakatim var onu kaybetmek istemiyorum.hamilelikte ilac yada igne olabilirmiyim.bide kan uyusmazligi icin bilmem gereken onemli birsey var mi.cok tesekkur ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Haz 2020 Saat 00:53 |
|
B12 palavralarina kanmayin.
EGER........... Vejeteryan degilseniz!!!! Et, yumurta, balik ve sut urunleri tuketen bir kimsede, ASLA B12 eksikligi olmaz. Bir tek yaslilarda, mideden salgilanan, "Intrensek Faktor" eksikligi sonucu; Pernisiyoz Anemi olusur... Sizin yaslarda OLMAZ. Gunluk et, sut tuketiminizi arttirin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|