|
Sarılık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Musiroz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 60 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Haz 2020 Saat 17:03 |
Selam hocam bebeğim 57 günlük kilo 6.300 gr boy 61 cm oldu.doğum kilo 3:450 boy:51 cm
Erkek bebek.dogum sonrası 3 günden sora sarılık oldu bi 15 gün kadar sürdü sonrasında geçti ama hiç sarılık ölçtürmedik hastaneye gidip üzerinden 2,3 hafta geçti şimdi sadece gözünün beyaz kıskmlarında 2 haftadır hafiften bazan yoğunlaşan sarılık bar endişelenmeliymişim.günde sadede 1 kez ama düzenli olarak büyük tuvaletini yapıyor.acaba az yaptığı için atamıyorum bilirubini bilemedim.birde bi gözü bebekleri değil bütün olarak biri diğerinden çok bariz olmamakla birlikte büyüklük var görmeyle alakalı bi sıkıntıdan dolayı mıdır bu şekilde genetik doğumsal da olabilir mi doktora gidersem bi çok müdahalede bulunurlar gereksiz DİE gitmek istemiyorum ama bu konuda da bi fikriniz olduğunu düşündüm sevgiler
|
|
ozlemusiraç
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118472 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sarilik bittiginde, ilk once kandaki Bilirubin azalir, sonra deri altindaki ve en sonra da, goz akindaki Bilirubin
kaybolur. Gozu icin; vesikalik seklinde bir resim gonderin. Sarilik ile beslenmenin HICBIR alakasi yoktur. Duyduklarinizin tamami SARLATAN Turk cocuk doktorlarina aittir. Salik ve Yeni dogan ile ilgili makaleleri okuyun, Tabloyu inceleyin. |
|
![]() |
|
Musiroz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 60 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
URL=http://m.YollaYap.com/busd/1592299659722.jpg]
![]() Hocam bu resim en bariz anlaşılabilecek resim her zaman bu kadar belirgin deil ama ben aşırı pimpiriklendiğim için milim farkı bile anlayabiliyorum.umarım bi sorun yoktur.normal doğumla dünyaya geldi ssvd olarak kanalda kaldı kafası alın kısmında sıkıştı acaba kasları zarar görmüş olabilir mi ailede hiç göz rahatsızlığı olan yok bu şekilde
|
|
ozlemusiraç
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://m.yollayap.com/busd/1592300055104.jpg
Diğerinde yükleyemedim sanırım hocam bu link oldu
|
|
ozlemusiraç
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118472 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaslara degil, sinirlere baski olmus olabilir, yapilacak bir sey yoktur, bunlarin tamami kendiliginden duzelir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|