|
Dezenfektan |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kırçiçeğim
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kırçiçeğim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: DezenfektanGönderim Zamanı: 09 Haz 2020 Saat 13:57 |
|
Hocam iş yerinde masamın üstünde ortak kullanım dezenfektan şişesi var. Şişenin yanında da sabit iş yeri telefonum. Öğle yemeğinden yerime geldim telefon çaldı kulağıma götürdüğümde ahizede ıslaklık farkettim biraz uzaklaştırdım ahizeyi ama sanıyorum kulağımın içine bir damla dezenfektan girmiş olabilir. Islaklık farkettim kulağımın içinde çünkü hemen lavaboya gittim ve peçete ile kulağımın içini kuruladım. Dezenfektan kullanan kişi dezenfektanı telefona sıçratmış belli ki çünkü masanın üstünde de ıslaklık vardı. Açıkcası huylandım dezenfektan bir damla gibi kulağın içine girerse bir sıkıntıya yol açarmı ? gerçekten huylandım hocam olmaz diye birşey yok o bir damal geldi beni buldu size sormadan edemem siz kulağın içine birşey damlatmayın diyorsunuz ya farketmeden böyle birşey oldu yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Haz 2020 Saat 18:47 |
|
Hicbir sey olmaz.
Isyerlerinde, HICBIR sahsi esyanizi, hele temizlik malzemenizi, acikta birakmayin. Ayakta duran bir sahsiz kulagina bir sivi kacmasi IMKANSIZDIR... Ancak, basinizi egerseniz, belki..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|