|
Sık idrar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
antipc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Haz 2020 Saat 13:24 |
İyi günler hocam,
5 yaşında kızım, bir haftadır sık sık idrara çıkıyor, havalar serin diye düşündüm bu aralar hava çok sıcak. İdrarda koyulaşma, koku, akıntı yok. Bazen kaşınıyor diyor. İki üç gün sıcak sabunlu suya oturttum. Kızarıklık yok. İdrarın rengi normal su gibi. Bol su içirmeye çalışuyorum. Sık idrarın psikolojik alt yapısı var mıdır hocam? Geceleri dişlerini yiyor. (uzun zamandır böyle, ataraks denedim değişmedi, kardeşini kıskanıyor sanırım) tuvalete gidiyor, kardeşi gidecek oluyor benim de geldi diyor, ya da yatarken bidaha tuvaletim geldi diyor.,dışarı çıkarken gidiyor, kapıda bidaha geldi diyor., dışarı çıkıyoruz bir daha geldi diyor. 114cm 20 küsür kilo. Ne tavsiye dersiniz? Hocam cehalet ve tedirginlikle Soruyorum, şeker var mı yok mu bilebilir miyiz, sık su ister oldu. Teşekkür ederim
Düzenleyen antipc - 06 Haz 2020 Saat 17:07 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Daha fazla ilgi ve sevgi gosterin.
Tamamen psikolojik. Seker ile hic alakasi yok, bu konulari biraz okuyun!! |
|
![]() |
|
antipc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|