|
Kene |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
2005kiraziboege2017 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mar 2020 Konum: Kirsehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 2005kiraziboege2017
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Haz 2020 Saat 12:03 |
İyi günler hocam benim sorum bu günlerde kırım kongo yüzünden ölümler görülmeye başlandı hatta dün Yozgat ta 2 ölüm haberi verildi. Annem ve kardeşlerim Nevşehir'in köyünde yaşıyorlar özellikle kardeşimin evinde koyun ,keçi ve inek var. Ve bu hayvanlarda kene bulunuyor.Ben dikkat edin diyorum fakat bu kenelerden bişey olmaz eskidende vardı diyolar .2 hafta öncedev8 yaşındaki yiğenimin kolunda görmüşler ama allahtan ısırmadan atmışlar. Sorum şu bu keneler farklımı yoksa aynımı .Birde eğer kene yapışırsa ne yapsınlar ben korkuyorum fakat onlar bişey olmazdiyorlar .Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.Sağlıklı günler dilerim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117489 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Keneler, farkli filan DEGIL...
Basta Saglik bakanligi olmak uzere, Turk doktorlarin, halka YANLIS bilgi vermeleri yuzunden boyle SACMALIKLAR olmaktadir.. Hadise Kene degildir!! Keneye bulasmis olan VIRUSdur!!! O bolgedeki kenelerde bu virus yok ise, hastalik yapmayabilirler, ama ne zaman Kenelere virus bulasirsa o zaman "O kenelerde" hastalik yapmaya baslarlar!!! Eskiden yapmiyordu diye, rehavete kapilmayin, dikkatli olun. O; "...diyorlar.." kimse,onlara da soyleyin, uyanik olsunlar! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|