|
Delireceğim. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
iparkatre ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 May 2015 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iparkatre
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Haz 2020 Saat 18:53 |
Merhaba Kadir bey. Kasım ayında apseli dişimin çekilmesi için 2 kutu amoklavin bid 1000 antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. O günden beri mide sorunlarından kurtulamıyorum. Önceden de sıkıntı yaşıyordum ama dönem dönem gelip gidiyordu. Şu an hayatım mahvolmuş durumda. 42 kilonun üstüne çıkamıyorum. Yeme, içme işkence oldu. Mesajlarınıza bakarak Famodin kullanmaya başladım, bugün 4. gün ama değişen pek bir şey yok. Sabırla devam edeyim mi? Eğer sonuç alamazsam ne önerirsiniz? 10 yıl önce endoskopi olmuştum, GÖR ve midemin üst kısmında küçük küçük yaralar olduğu, mide kanamasının eşiğinde olduğum söylenmişti. O zaman bile bu kadar kötü değildi midem. Aniden yutkunamıyorum ve boğazım, burun deliklerinde gıdıklanma gibi his oluyor. Sesim çatallanıyor hatta kısılmışlığı da oldu 3-4 gün. Sabahları ağrılı yutkunma, midede kazınma, sağ omuza kadar vuran sırt ağrısı (Batın ultrasonu normal), suyu bile içemiyorum, yutamıyorum bazen, nefesim kesiliyor içerken. Göğüs kafesim dolu dolu sanki nefesim daralıyor gibi oluyor bazen de, mide bölgesinde kasılma hissi oluşuyor. Bu ve benzeri şikayetlerim var, yemek yiyebilmek için ağlıyorum resmen. Artık aklıma kötü şeyler geliyor, doktora da gitmek istemiyorum o yüzden. Famodin’e devam edeyim mi ya da başka bir öneriniz var mı? Çay,kahve,kola içmiyorum. Çiğ sebze ve meyve yemiyorum. Sadece stres bunlara sebep olabilir mi acaba? Antibiyotik bu kadar bozar mı sindirim sistemini? Uzun oldu kusura bakmayın ama yıldım artık.
|
|
![]() |
|
iparkatre ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 May 2015 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iparkatre
![]() ![]() ![]() ![]() |
En önemli belirtilerden birini yazmayı unutmuşum. Ağzımda metalimsi, tatlı bir tat oluyor. Boğazımdan gelen acayip tat ve koku da var. Bazen öksürük hissi geliyor ve göğüs kemiğimin ortasından hırıltı geliyor sanki, gülerken öksürüyorum bronşitliler gibi ses çıkıyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iparkatre
![]() Düzenleyen iparkatre - 02 Haz 2020 Saat 21:17 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117133 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Famodin ; buradan hicbir ise yaramaz..
Covid-19 gecirmissiniz. Bende de, aynisi; Subat ayinda oldu, o gunden beri, metalimsi tad,dil ucunda uyusma,farkli his durumu var. Antibiyotik, tamamen tesadufi!! Zaten barsak florasini bozsa idi, Simdiye kadar kendiliginden duzelirdi. Maalesef; bekleyeceksiniz. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iparkatre
|
![]() |
|
zeynep82 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 659 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam siz de geçidiniz o zaman covid 19 öyle mi?Merakımı mazur görün ama hep sizi düşünüyordum nasıl korunuyorsunuz onca vakanın içinde diye.Allah size iyilik sağlık versin her zaman inşallah.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117133 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ben '80'li yillardan beri hastalanip, atesim ciktiginda, asla atesimi dusurmem.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iparkatre
Yani Aralık ayından beri yaşadığım ve Nisan ayından itibaren daha da yoğunlaşan tüm sindirim sistemi sıkıntılarımın sebebi Covid-19 mu? Tekrar tekrar okuyorum cevabınızı ama oturtamadım kafamda.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|