|
burun içinde yara |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
envberna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 194 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 May 2020 Saat 22:07 |
hocam merhabalar,
izninizle kendimle ilgili bir şey sormak istiyorum. 41 yaşındayım. soğuk havalarda, klimalı ortamlarda burnum sürekli kuruyor sonra kabuk kabuk oluyor içi bende elimde olmadan koparıyorum ve donem donem sürekli burun içinde yaralarım oluyor. Ankarada oturduğum donemde bu sorunu yaşamaya başlamıştım. son 5 yıldır istanbuldayız ve yine her kış burnum kuruyor yara oluyor. böyle yara olduğunda teramisin ve nazal nem kullanıyordum. sizin konu hakkındaki cevaplarınızı okuduktan sonra thiosilin pomat aldım. 3x1 kullanın demişsiniz. - 8 saatte bir yaraya süreceğim. yalnız kaç gün devam etmem gerekiyor? duzenli bir şekilde kullanıp tamamen kurtulmak istiyorum bu yaralardan - ayrıca böyle burun içi kurumalarında nazal nemi hergun kullanmak uygunmudur?baska önereceğiniz tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim. çok çok teşekkürler saygılarımla |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117262 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sulfarhin burun pomadi kullanin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|