|
D vitamini zehirlenmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 May 2020 Saat 22:11 |
Merhabalar hocam 11 yaşındaki kızım iki gündür sık sık idrarara çıkma idrar yaparken ağrı keskin bir koku çamaşırda kahve erengi leke şikayetleri var idrarırı çok yoğun bulanık bugun tahlil yaptırdım temiz nitrit negatifdi bu akşam bir ay önce d vitamini verdiğimi hatırladım acaba zehirlenmiş olabilir mi İnternette taş yapabildiği yazılıyor internettekşi yazılanlara çok güvenmiyorum ama nitrit negatif şikayetleride eski maillerinizi baktım kum döküyor olabilir diye düşündüm bu arada kızıma günlük 600 ml süt mutlaka veriyorum d vitanşmiz hep çok düşük çıkıyor o yüzden senede iki kere d vitamini veriyorum şu an kafam çok karışık zehirlenme olursa ne yapmalıyım bu arada antideprasan ilaç kullanıyorum çok unutkanım kızıma ilk d vitaminini ne zaman verdim hatırlamıyorum 3 4 ay olmadan ikinciyi vermiş olabilirm belkide bir ay çok korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim ilginiz için teşekkürler saygılar...
Düzenleyen turnam - 28 May 2020 Saat 23:11 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118465 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senede, 1-2 tane almak ile zehirlenme olmaz..
Millet: ayda bir aliyor!! (Sakin ha!!) Cok merak ediyorsaniz, D vit3 seviyesi olcturun. 150 ustu zehirlenme riski baslar. |
|
![]() |
|
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bugün d vitamini tahlili yaptırdık yarın sonucu çıkıcak eğer zehirlenme yoksa eski maillere baktım taş olanlarda bu gibi şikayetler olabiliyor demişsiniz ağrısı çok var idrarını yaparken ağrısı çok oluyor bu arada bol bol su veriyorum sizce ürolağa gidiyim mi birde hocam evde bactrim var nitrit negatif sadece 15 20 lokosit var protein pozitif bir ihtimal kullansak fayda görürmüyüz
Düzenleyen turnam - 31 May 2020 Saat 20:42 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118465 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
IYE yok...
Az su icmek oldugunda; Idrar dansitesi 1030'dan fazla olur. |
|
![]() |
|
Hocam kusura bakmayın uzatıyorum tahlil sonucu 47 çıktı zehirlenme yok idrarını çığlık çığlığa yapıyor bol su veriyorum sıcak sabunlu suda oturturuyorum ne kadar daha devam ederse Dr a gidelim son olarak yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler saygılar...
Düzenleyen turnam - 01 Haz 2020 Saat 19:17 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
D vitamini hala dusuk.. Bu yaz bol gunese ciksin, Eylul ayinda tekrar olcum yaptirip, bana yazin. Gunes imkaniniz yoksa, 1 ampul daha icirin.
Gunde:3x1 olcek, Novalgin surup icirin, 2-3 gune gecmezse, tekrar gidin. |
|
![]() |
|
Hocam kızımın şikayetleri geçmeyınce Dr a gitmektense bactrimi vermeyi tercih ettim belki çok cahilce ama denemek istedim ve ertesi günü idrarını yaparken çok hafif yanma oldu şu an durumu çok iyi kafama takılan şey nitrit negatif di bactrim neden iyi geldi
Düzenleyen turnam - 06 Haz 2020 Saat 02:05 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Idrar yolu agzinda bir tahris olmus olabilir ve o satihta bir bakteriel enfeksiyon olabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|