|
Davit ampul |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Feyza13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 329 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 May 2020 Saat 10:43 |
kadir bey emzirme dönemindeyim ve davit ampul içebilir miyim diye size danışmıştım sizde içebilirsiniz demiştiniz bir ampul iççmiştim bir ay oldu belki biraz daha faZla 20 aylıkbebeğe de vermiştim sorum şu ki emzirdiğim için bir tane daha içsem sorun olur mu d vitamin seviyem önceden de çok düşüktü ve ben o yıllarda da kullanmamıştım ilk defa bir ay önce içtim ve kemiklerime ağrı sağlanıyor bununla mı alakalı bir tane daha içsem bebeğe geçtiği için ona bi zararı olur mu bundan endişeleniyorum bebeğe de içirmiş olduğum için biraz uzun yaZdım kusura bakmayın cevabınız için teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117737 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kis basi olsa, icin derim de! Yaz aylarinda olcum yapilmasi iyi olur.
|
|
![]() |
|
Feyza13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 329 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki ölçüm yaptırıyım o halde aslında tesettürlü olduğum için yaz olsa da bişey değişmiyor galiba
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117737 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kesinlikle; her 6 ayda bir icmeniz sart.
|
|
![]() |
|
esşi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba hocam 6 aylık sadece anne sütü alan kızım var. Ben kendim için geçen hafta bir ampul dvit3 kullandım. Prospektusunde süte geçer yazıyor. Kızım için de damla kullanmama gerek var mıdır ? Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ilk 1 yas icinde, gunde 1000 uniteyi gecmiyecek miktarda D vitamini verin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|