|
B 12 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ayten1 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 May 2020 Saat 14:31 |
Merhaba hocam geçmiş tüm soru cevapları okudum oğlum 21 aylık anne sütü ile besleniyor yemek sevmez sizin eski soru cevablarinizdan esinlenerek günlük et balık ya da tavuk ve çok az da olsa yedirmeye çalışıyorum bir az.sut içmeye yeni yeni yavaş yavaş alışıyor sorum şu 10 aylıkken B12 154 cikmisdi bir ocean 500 Luk sprey kullanmistik sonra 16 aylıkken bakildi 134 çıktı 3 kutu dodex yazdı ağızdan bir ampulün 3 de 1 i sonra sizinyazıları okudum bebeklerde B12 değerine bakılmaya gerek yok gibi yazılar gördüm ondan sonra tekrar baktirmadim sizce doğru mu yaptım endişelenme gerek varmi
Düzenleyen Ayten1 - 06 May 2020 Saat 10:41 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cocukluk caginda; NORMAL bir ailenin cocuklarinda, ASLA B12 vitamin eksikligi OLMAZ. B12 vitamin eksikligi yaslilik caglarinda, midede; "intrensek Faktor" eksikligi oldugunda cikar.
Diyete bagli B12 vitamin eksikligi ancak, Harp zamanlarinda asiri beslenme bozuklugu oldugunda, veya asiri "Vegan" beslenen cocuklarda olur. SAKIN bu sahtekar doktorlara kanip, B12 ile ugrasmayin. Eger; "normal" bir aile iseniz, cocugunuzda B12 vitamini eksikligi olmasina imkan yoktur. Dodex ampul; SADECE damardan igne ile verilebilir. Bazi SALAK doktorlarinin uyguladiklari gibi, agizdan calismazlar. |
|
![]() |
|
Ayten1 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tşk ederim hocam var olun
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tşk ederim hocam
Düzenleyen Ayten1 - 06 May 2020 Saat 10:43 |
|
![]() |
|
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Hocam yetişkin için soruyorum dodeks ampül kalçadan iğne şekilde yapılması doğru uygulamalıdır?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Pernisiyoz anemisi varsa, kullanilir.
Bu B12 sahtekarligi; B12 olcumleri yapilmaya baslaninca ortaya cikti. Artik, FIRMA, doktorlara nasil bir "guzellik" sagladi ise, selam verenden B12 isteniyor. Pernisiyoz anemi harici hicbir durumda bu Test icin para harcamayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|