|
çamaşır suyu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kader ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2019 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 261 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 May 2020 Saat 17:57 |
hocam kızım 6 yaşında tuvalette iken az miktarda ultra yoğun çamaşır suyunu tuvalet kağıdına dökmüş ve sakız gibi çiğnemiş kaşla göz arasında oldu.Hemen ağzını yıkadım, yoğurt verdim. ne yapayım hocam? bir şey olur diye korkuyorum...
Düzenleyen kader - 04 May 2020 Saat 17:58 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yogurt NE ISE YARAYACAK KI??
Yogurt; hicbir zehirin , "panzehiri" degildir.. Bu tamamen, sahtekar fabrikatorlerin, pahali aritma sistemleri kurmak yerine, iscileri 'yogurt' ile kandirmak icin soylenmis bir yalandir. Hicbir sey olmaz, sakin bir sey yapmayin. Yapacak olsa, cocuk, agzina alir almaz tukurmek zorunda kalirdi.. |
|
![]() |
|
kader ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2019 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 261 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladım. Peki hocam bu kız bunu hep yapıyor. Yenmemesi gereken ne varsa ağzında. O kadar konuşuyorum anlatıyorum. 1 yaşından beri böyle. Önerinizi sabırsızlıkla bekliyorum ve sizi çok seviyorum...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yasta; siz ne soylerseniz, tam aksini yaparlar. Evde kucuk kardesi filan mi var? Ilgilenmeyin, zamanla vazgecer.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|