Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kulakta ugultu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kulakta ugultu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Atilim06 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 55
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Atilim06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kulakta ugultu
    Gönderim Zamanı: 29 Nis 2020 Saat 11:08
Kadir hocam merhaba, 7 yasinda oglum birkac gundur sol kulaginda ugultu/çınlama oldugunu soyledi, bende ruzgar sesi gibimi diye sordum tam aciklayamadi, agrisi yok, gribal bir durumda yok ne olabilir, sanki bir miktarda bazi soylenenleri az duyuyor gibi ama cok emin degilim. Ayni problem aslinda birkac hafta once bende de vardi ugultu seklinde. Tesekkurler.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118707
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nis 2020 Saat 19:22
5 gun Iliadin damla kullansin. ANLATTIGIM sekilde.
Yukarı Dön
Atilim06 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Atilim06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 May 2020 Saat 10:53
Hocam tekrar merhaba, oglumda problem kalmadi, yanliz bende de(40 yas) 2 gun once kulagimda (tek taraflı)ugultuu ve dolayisiyla az isitme kaybi oldu sanirim denk geldi bende hic olmazdi, ben de illadin kullanmaya basladim ama hic degisiklik yok bende, agri, grip, uyutmama gibi problemler yok ama rahatsiz ediyor surekli bir ruzgar sesi gibi, uguldama var, eger gecmezse bir kbb doktoruna gitsem mi acaba? Gecen sene burun tikanikligi sikayetiyle kbb ye gitmistim burun icini bir aletle goruntulemisti ve sıkıntı gordu kortizonlu sprey ve zyrtec vermisti ben de kullanmamistim ama bende yillardr bi tikaniklik ve burun cekme tiki olustu bunla bir alakasi da olabilir mi? Tesekkurler
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 May 2020 Saat 18:39
yutkunma hareketi yaptiginizda, her iki kulaginizda bir "citirti" sesi duymeniz gerekir.
Duymuyorsaniz, Oztaki borunuz kapali(calismiyor) demektir.
Bir gun aradan sonra, tekrar, gunde:2x4 damla (Sprey OLMAZ), 5 gun anlattigim sekilde kullanin.
Yukarı Dön
Atilim06 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Atilim06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 May 2020 Saat 19:10
citirti sesini duyuyorum hocam..ama hafif ugultu devam ediyor, sabah uyandigimda daha fazla oluyor..
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2020 Saat 04:57
Tansiyon ve kolesterollerinize bir baktirin.
Yukarı Dön
Atilim06 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Atilim06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 May 2020 Saat 21:06
Hocam merhaba, ara verip 5 gun daha kullandim ancak ugultu gecmedi, sabah kalkinca yok ancak ogleden sonra basliyor uguldamaya(kesintisiz surekli oluyor, genelde ugultu seklinde bazende sanki gokgurultusu gibi)sadece solda, kan degerlerime gectigimiz ay baktirmistim normaldi, illiadine devam edeyim mi, yoksa denizsuyumu yapayim, bir de bende allerji de var gozlerim de kizariyor her sene bu aylarda, uzun yillar zyrtec te kullanmistim bogazim falan icin ona mi baslasam, kbb ye de gitmek istemiyom malum hastaneler cok riskli..

Düzenleyen Atilim06 - 12 May 2020 Saat 21:38
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 May 2020 Saat 02:19
Tansiyon ve kolesterollerinize bir baktirin.
Sadece:Kan Sayimi yapildi ise, bir anlami yok.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.