|
Kulakta ugultu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Atilim06 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nis 2020 Saat 11:08 |
Kadir hocam merhaba, 7 yasinda oglum birkac gundur sol kulaginda ugultu/çınlama oldugunu soyledi, bende ruzgar sesi gibimi diye sordum tam aciklayamadi, agrisi yok, gribal bir durumda yok ne olabilir, sanki bir miktarda bazi soylenenleri az duyuyor gibi ama cok emin degilim. Ayni problem aslinda birkac hafta once bende de vardi ugultu seklinde. Tesekkurler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 gun Iliadin damla kullansin. ANLATTIGIM sekilde.
|
|
![]() |
|
Atilim06 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam tekrar merhaba, oglumda problem kalmadi, yanliz bende de(40 yas) 2 gun once kulagimda (tek taraflı)ugultuu ve dolayisiyla az isitme kaybi oldu sanirim denk geldi bende hic olmazdi, ben de illadin kullanmaya basladim ama hic degisiklik yok bende, agri, grip, uyutmama gibi problemler yok ama rahatsiz ediyor surekli bir ruzgar sesi gibi, uguldama var, eger gecmezse bir kbb doktoruna gitsem mi acaba? Gecen sene burun tikanikligi sikayetiyle kbb ye gitmistim burun icini bir aletle goruntulemisti ve sıkıntı gordu kortizonlu sprey ve zyrtec vermisti ben de kullanmamistim ama bende yillardr bi tikaniklik ve burun cekme tiki olustu bunla bir alakasi da olabilir mi? Tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
yutkunma hareketi yaptiginizda, her iki kulaginizda bir "citirti" sesi duymeniz gerekir.
Duymuyorsaniz, Oztaki borunuz kapali(calismiyor) demektir. Bir gun aradan sonra, tekrar, gunde:2x4 damla (Sprey OLMAZ), 5 gun anlattigim sekilde kullanin. |
|
![]() |
|
citirti sesini duyuyorum hocam..ama hafif ugultu devam ediyor, sabah uyandigimda daha fazla oluyor..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tansiyon ve kolesterollerinize bir baktirin.
|
|
![]() |
|
Hocam merhaba, ara verip 5 gun daha kullandim ancak ugultu gecmedi, sabah kalkinca yok ancak ogleden sonra basliyor uguldamaya(kesintisiz surekli oluyor, genelde ugultu seklinde bazende sanki gokgurultusu gibi)sadece solda, kan degerlerime gectigimiz ay baktirmistim normaldi, illiadine devam edeyim mi, yoksa denizsuyumu yapayim, bir de bende allerji de var gozlerim de kizariyor her sene bu aylarda, uzun yillar zyrtec te kullanmistim bogazim falan icin ona mi baslasam, kbb ye de gitmek istemiyom malum hastaneler cok riskli..
Düzenleyen Atilim06 - 12 May 2020 Saat 21:38 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tansiyon ve kolesterollerinize bir baktirin.
Sadece:Kan Sayimi yapildi ise, bir anlami yok. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|