Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bir soru
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bir soru

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fatma8266 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 422
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fatma8266 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bir soru
    Gönderim Zamanı: 26 Nis 2020 Saat 21:19
Hocam merhaba kızım 8 aylık poposu pişik gibi başladı bir hafta oldu bu şekilde ve iyilesmedi. hangi ilacı kullanmamı ne yapmamı önerirsiniz.saygilar

Düzenleyen fatma8266 - 27 Nis 2020 Saat 09:10
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118326
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nis 2020 Saat 22:09
Kakali bez, biraz uzun sure kalmis.
1- Eczanede; %3'luk Borik asitli su hazirlatin. Bunu her temizlikten sonra surup, arkasindan, Desitin, SebaMed, Nivea veya Popolin gibi kremlerden birini surun.
2- Yeni eczacilar, bu solusyonu hazirlamasini bilmezler, bileni bulamazsaniz, siz evde kendiniz hazirlayin.
300ml suya; 9 gram (10'da olur) toz Asit Borik koyup,calkalayip eritin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Nis 2020 Saat 22:10
Yukarı Dön
fatma8266 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 422
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fatma8266 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nis 2020 Saat 23:21
Peki hocam.esim karantinada ben yalnızım evden çıkamıyorum.yarin zabitayi arayacağım.eger temin edemezlerse borik asitli suyu alternatif olarak önereceğiniz ilaç varmı hocam sağolun.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2020 Saat 04:05
Dedigim kremlerden birini kullanin.
Yukarı Dön
antipc Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 289
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı antipc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2020 Saat 21:18
Yardım amaçlı yazmak istedim, benim kızım da böyle olurdu, hocamızın tavsiyeleri anında sonuç veriyor. Kızımın cildi hassastı, Ben her kakadan sonra su ve sabunla yıkardım, ve altını her açmaya pişik kremi kullanıyordum, düzelse bile yıkamaya devam ediyordum. Öyle öyle aynı tablo bir daha olmadı.
Yukarı Dön
Jasmined Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 296
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Jasmined Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 May 2020 Saat 19:13
Hocam merhaba,
Umarim mesajımı görürsünüz. Çocuğumun tortikolis ameliyati olma durumu vardi. Ama suan ameliyatlar erteleniyor sürekli. 
Ameliyatin 2.5 - 3 yaşlarda yapılması geç mi olur?
Gerçi öncelikle siz turkiyeye geldiğinizde size muayene olmak en büyük önceliğimiz.

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 May 2020 Saat 03:34
gec olmaz..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.