Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Burun tıkanıklığı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Burun tıkanıklığı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zeynep82 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 646
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zeynep82 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Burun tıkanıklığı
    Gönderim Zamanı: 24 Nis 2020 Saat 11:19
Hocam sorum kendim ile ilgili.Geçmiş yazılarınızı okudum ama bulamadım benimki gibi bir durum.Grip veya soğuk algınlığı geçirmedim yalnız inanılmaz burun tıkanıklığı ve koku alamama durumum var. Özellikle gece uyuyamıyorum tıkanıklıktan nefes alamıyorum.Gündüz açılıyor yatınca tekrar başlıyor.Cold mix benzeri bir yağ var nose mix Hülya Kayhan  ın ürettiği ondan kullanıyorum ama o bile fayda etmiyor.Daha önce yazdığınız gibi sıcak buhar da uyguluyorum akşam yatmadan ama sonuç alamadım.İliadini kaç gün kaç ölçü kullanabilirim bu durumda  

Düzenleyen zeynep82 - 24 Nis 2020 Saat 20:18
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120405
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Nis 2020 Saat 22:29
Iliadin DAMLA olacak..(Eriskin sekli yok)
Gunde:2x4 damla, 5 gun kullanin, bes gunden sonra;1 gun dahi ara verseniz, tekrar kullanabilirsiniz.
Yukarı Dön
zeynep82 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zeynep82 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Nis 2020 Saat 05:22
Hocam eşim iliadini alırken eczacı kim için olduğunu sormuş eşim de benim için olduğunu söyleyince yetişkin için olanı vermiş.Üzerinde pediatrik yazmıyor.%0.05 yazıyor.Bunu 3 kere sıkıyorum.uzun süredir ilk defa nefes aldığımı hissettim.Ama gece sıkıyorum sabaha karşı tekrar tıkanıyorum.Yalnız kullanmaya başladığımdan beri kulağımda ağrı başladı şiddetli ve sürekli değil ama arada hissettiriyor.Yan etki mi yaptı dozajı mı fazla gelmiş olabilir acaba

Düzenleyen zeynep82 - 30 Nis 2020 Saat 12:12
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Nis 2020 Saat 18:44
Yani!!! Kac defa belirtecegim!!
DAMLA olacak!!! Eriskin "damla" sekli YOK!!! PUST Eczaci, size daha pahali oldugu icin, sprey seklini vermis.
Hicbir ise yaramaz, daha beter olursunuz.. Niye okumazsiniz ki!!
Nasil damlatilacaginizi da LUTFEN okuyun.
Yukarı Dön
zeynep82 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zeynep82 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Nis 2020 Saat 23:39
Yarın gidip damlayı alalım hocam.3-5 kuruş fazla için insan sağlığını harcamak ne acı:(Kulak ağrısı bu damladan kaynaklanmış o zaman öyle mi?Peki bir sorun olur mu zarar görmüş olabilir mi kulağım
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 May 2020 Saat 04:09
Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
zeynep82 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zeynep82 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2020 Saat 01:02
Hocam damlayı kullanıyorum ama bir süre sonra tekrar anormal bir şekilde tıkanıyorum.Mesela sahurda damlayı yapıyorum en geç öğlen 11-12 de tekrar tıkanıyorum.Kulak içlerim çok kaşınıyor özellikle sol kulağım.Zaman zaman alnımda sızı şeklinde hafif ağrı oluyor.Sabah kalktığımda da hapşırık tutuyor.Başka bir öneriniz var mı yoksa 1 gün ara verip damlaya devam mı edeyim.

Düzenleyen zeynep82 - 05 May 2020 Saat 04:17
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2020 Saat 05:23
Devam edebilirsiniz.
Yutkundugunuzda; her iki kulakta, bir "citirti" sesi duymaniz lazim. Duymuyorsaniz, o tarafdaki Oztaki borusu kapali demektir, Iliadin'e devam etmeniz sarttir.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 May 2020 Saat 05:23
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.