|
Eşim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gmzblt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 199 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Nis 2020 Saat 03:25 |
Hocam eşimin 2gundur boynu tutuldu sanırım.sabah kalkınca boynunu çevirirken çok zorlaniyo.aciyo.ilk gün yakı tarzı bı krem sürdüm ovdum rahatladı ama gün içinde ağrıdı gene anlık iyi geldi.bugun sabah kalktığında daha kötüydü.zeytinyagiyla masaj yaptım.ozellikle bu ense kökünün yani omurga kemiğinin başı sanırım oranın agridigini soledi.baya rahatladi masajdan sonra.gun içinde bikac kez ovdum aynı şekilde.en son gece yatmadan önce ağrının biraz daha aşağıya indiğini ama gene gene kürek kemikleri arasının agridigini söyledi.yani omurga kemiği oluyo gene.esimde çok hafif derecede skolyoz var.gun içindedir hep elinde telefon boynu haliyle tutulmuş olabilir diye düşündüm.neden olabilir hocam.su dönemde bunun için doktora gitmek istemiyoruz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118573 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Masaj ve sicak tatbikine devam.
Novalgin tablet; gunde:3x1 alsin. (gecene kadar) |
|
![]() |
|
Gmzblt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 199 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam eşimin boynunda olan ağrı kürek kemikleri hizasına indi.omurgasinda olduğunu soluyor ağrının orta kısımda yani.hala masaja devam ediyoruz.sabahlari tutuk uyaniyordu ama bugün daha iyi boynunu çevirirken biraz acısı oluyor ama eskisi kadar değil.ilac kullanmadan geçmez mi hocam.
Birde eşime 2019 temmuz ayında kansere teşhisi konuldu.sag el orta parmak ucunda şişlik vardı.aldilar ameliyatla.sukur metastaz yok.kemoterapi vs bişey de almadı.3ayda bir kontrolleri oluyor.mart ayında da vardı ama salgın nedeniyle gitmedik hastaneye.bu tarz agrilara neden olmaz umarım dimi hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118573 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ne "kanseri" imis??? Su Patoloji raporunu bir bana gonderin..
|
|
![]() |
|
Hocam raporları ozelden gonderdim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tamam. Cevapladim, tedaviye devam, Covid-19 ile de bir baglantisi yok.
|
|
![]() |
|
Hocam diğerini de arama motoruna kopyala yapıştır yaparsanız aciliyo.size zahmet bakabilir misiniz
Düzenleyen Gmzblt - 17 Nis 2020 Saat 23:42 |
|
![]() |
|
Maling melanom değil hocam tam adı
Digital papiller adenkarsinom iki raporda da bu tanı geldi. Geniş eksizyon yapıldı.
Düzenleyen Gmzblt - 17 Nis 2020 Saat 23:43 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|