|
Korku |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gulseven ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2015 Konum: Elazig Durum: Aktif Değil Puanlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Nis 2020 Saat 00:34 |
Hocam benim size bir sorum olacak. Öncesinde arşivde korku başlıklı tüm soruları okudum ama bizimkiyle eşdeğer olmadığından sormak istiyorum Benim kızım tam 3 yaşında dün gece onu uyutmaya çalışırken ben uyuyakalmışım yanında beni uyandırdı korkudan büzüşmüş bir şekilde yatağın hemen yanındaki aynadan kendisine baktıklarını söyledi ve ağlıyordu. Anlatmaya çalıştım onun ayna olduğunu ve aynadakinin kendisi olduğunu ama öyle korkmuştuki odayı değiştik ayna olmayan bir odaya geçtik. Bana kapıyı kapat birisi gelecek diye baya tedirgindi. Çok zor dikkatini dağıtıp uyuttum bugünde yine farklı bir odada yatırdım ama napmam lazım bi durumda. Gecici bir durum mu. Siz korku durumlarına atarax önermişsiniz hocam alayimmi bende yada ne tur bi yol izleyeyim tedirginim dünden beri. Birde hocam 8 yaşında abisi var zaman zaman şahit oluyodum aynada kardeşini korkutuyodu kendi görüntüsüne gelip seni yiyecek falan diyodu. Etkisi olabilir mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118465 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Abisi; korkuttugu icin oluyor. 1 hafta kadar yatmadan once, 1 olcek atarax icirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|