Karnıma bastırınca acıyor. |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Şule123
Üye Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2019 Konum: KAHRAMANMARAŞ Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 10 Nis 2020 Saat 13:04 |
Hocam merhaba. 1 ay kadar önce karın ağrısı ve hareketli bağırsaklarımdan dolayı genel cerraha gittim. Karnımın her tarafına bastırınca midemden kasıklarıma kadar resmen acı duyuyorum. Usg kan idrar ve gaita tahlilleri istedi verdik. Ama hiç bir açıklama yapmadan bir kaç ilaç yazıp gönderdi.Yemeklerden sonra artan bi gaz şişkinlik gerginlik oluyor. Arasıra krampa benzer giren çıkan ağrılar ve sesler gurultu. Chrondan ülseratif kolite hatta bağırsak kanserine kadar evhamlanıyorum. Malum dışarı çıkamıyoruz başka doktora da gidemedim. Gaita da kan mukus yok ama genelde yumuşak. Ve yemeklerden sonra beni sıkıştırıyor. Sizce korkulacak bir durum olabilir mi bu tetkikler yeterli mi. Kolonoskopi vb. ye gerek var mı. Stresli takıntılı bir de yapım var. Ben takıp düşündükçe daha da rahatsızlık veriyor sanki. Şimdiden teşekkürler.
|
|
Şule123
Üye Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2019 Konum: KAHRAMANMARAŞ Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Şule123
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam 1. Resim yanlışlıkla oldu silemiyorum. O annemin eski bir soruda kullanmıştım.ürtiker için. Alttaki resimleri (tahlilleri) yorumlarsanız sevinirim.
|
|
Şule123
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
Şule123
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
Şule123
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
Şule123
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
Şule123
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Usg sonuçlarım da yukarıda. Resim yüklemeyi beceremiyorum. Kusura bakmayın fazla zamanınızı aldıysam. Bunlar ne anlama geliyor aydınlatırsanız çok sevinirim. Sizce korkmalımıyım veya bi daha baktırmak gereken bir şey var mı.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|