|
Zeytin çekirdeği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 626 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Nis 2020 Saat 16:50 |
Hocam 14 aylık erkek bebegim 8kg 72cm. Sabah zeytin cekirdegi yuttu çıkaramadım ağzından. Bağırsaklarında zarar verir mi. Daha öncede yutmuş olabileceğinden supheliyim. Bugün çok huzursuzdu ağladı çekirdek midesini bağırsağına zarar verebilir mi . Geçen gün kuru fasulye gördüm kakasında sisecek kadar bile durmamış ki olduğu gibi çıktı kasla göz arasında her şeyi ağzına alıyor ve yutmaya çabalıyor büyük oğlum böyle değildi.tedirgin olduk.
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Barsak tikanmasi olursa, gaz ve gaita cikaramaz, karni siser. Takip edin.
Gaz ve kaka cikardigi surece, bir onemi yok. |
|
![]() |
|
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 626 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba. Oğlum gene zeytin çekirdeği yuttu.hocam zeytin çekirdeklerini sürekli ağzına alıp gecelemek istiyor. Sürekli takip ediyoruz ama kahvaltıda yakaladimi affetmiyor. Bir de yutuyor. Hocam bir şey eksikliği felan olabilir mi böyle olmadık şeyler ağzına alması. Saksidan toprakta yemek istiyor. Ve iştahsızlık bir şey yediremedigimiz bir çocuk bu. Hocam geçen ki yuttugunu kakasını takip ettim cikmadi. Diyelim ki gözümden kaçmadı ve çıkmadı nereye gider safra kesesi ne felan mi hocam.cikmazsa riski varmı.
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|