|
Kulakta kanama? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
meral_87 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2008 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 169 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mar 2020 Saat 08:35 |
Iyi günler hocam 11 aylik bebeğimin sabah kulağından kan gelmiş.1 hafta önce iliadin kullandım 5 gün.kulağını elliyodu parmağını sokmaya çalişıyordu.Bu dönemde ateş olmadı burnuda tıkalı değil anlamadım hocam ne yapmalıyım
Hastanelerin durumu malûm şuanda gidemeyiz yardımınıza ihtiyacım var....
Aslinda bundan ikiay önce öksürük şikayetiyle gitmiştik bize kulaği kızarık dedi ve Antibiyotikve iburamin verdi ateşi Ozamanda yoktu.kulakta kızarıklık dediģi için sadece antibiyotiği kullandım durum daha vahim hale geldi o öksürük hiriltiya döndü dedim daha götürmem hastaneye sizi okuyarak dediklerinizi uygulayarak geçti hocam hocam çok şükür şimdi nasil olacak???? Çok Teşekkür ederim... Düzenleyen meral_87 - 31 Mar 2020 Saat 09:58 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Keske o antibiyotigi HIC kullanmasa idiniz. O bolgedeki "Koruyucu bakterileri" Antibiyotik ile yok ettiginizde, cocuk daha sik hastalanir.
Ayrica da HIC gerek yoktu. Kulaktan suphelenseniz dahi, Iliadin damlayi 5 gun kullanin Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 Mar 2020 Saat 21:40 |
|
![]() |
|
meral_87 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2008 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 169 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Keşke hocam ama karşınızdaki muayne bulgusu felan deyince,hocam sabah başladım iliadine 1 hafta önce kullandım bir sakıncası varmı yine 5 gün mü kullanmalıyım??Nasil bir önlem almaliyim banyo vs.hocam kan kalintisi var orada nasıl temizlenir teşekkürler
Düzenleyen meral_87 - 31 Mar 2020 Saat 23:45 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iliadin'e bir gun bile ara verseniz, tekrar kullanabilirsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|