|
sık idrar erkek cocugu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Chanson ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 311 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mar 2020 Saat 19:34 |
Hocam.merhaba, daha once size anlatmistim 4 yas 2 aylik oglum sık idrara cikiuor diye. Siz de 4 yastan once tuvalet egitimi verdiyseniz normaldir demistiniz. Bugun yine dikkatimizi cekti, saatte bir cis yapiuor hocam, hu normal mi? Cok sivi aldigi da yok. On tarafini tutarak geliuo azcik.kiloduna da kacirmis oluyo. Benim anlamadigim ilk tuvaletini tubalete yapmaya basladifinda hic botyle.sorun olmadi. Tubalet aliskanligini kazanali 6 ay oldu. Simdi bu durum normal mi hocam? Genel sagligi cok iyi, istahli keyifli bi cocuk. 17 nin biraz uzerinde kilosu.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
IYE degil.. Sakin sarlatan doktorlara kanmayin.
Kendi haline birakin ve kulotunu degistirmesine YARDIMCI OLMAYIN!! Gitsin kendisi degistirsin. |
|
![]() |
|
Chanson ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 311 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam İyeden ziyade cocukta seker veya bobrekle ilgili bir sorun var.midir diye korkuyorum ben. Bugun 10dan fazla kez cis yapti
Ne yapalim hocam? Yapmamiz gereken bisiy var mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cocuklarda; Tip1 seker hastaligi olur, onun da boyle bir arazi YOK!!
SON.... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|