|
Hassasanne |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hassasanne ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mar 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hassasanne
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mar 2020 Saat 10:17 |
Oğlumda 15 gündür karnında hafif döküntü farkettim pazar günü ateşlendi.kasıklarındada döküntü olduBogazın ve kulağı sürekli kaşınıyordu.Ateşi iki gün sürdü 38 dereyi geçmedi.bademcikler şişti burnu tıkalı lenflerinde hafif şişlik var.sağlık ocağına gittim muayeneden sonra soğuk algınlığı geçiriyor dedi dökğntü içinde alerji ilacı verdi .4 gün oldu sadece alerji kullanıyorum döküntü yok gibi boğaz kaşıntısıda durdu ama betadan da korkuyorum hocam tahlil falan yapılamadı.geneldurum iyi amma korkuyorum hocam tekrarlar diye bakteriyelse hastaneye de gitmek istemiyorum malum coranadan dolayı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118514 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yasi kac?
Kan Sayimi yapildi mi? Yapildi ise, sonucu yazin. Ates+Koku+Pas uclusunu ogrenin. |
|
![]() |
|
Hassasanne ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mar 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hassasanne
Sürekli yazılarınızo okuyorum Allah razı olsun hocam oğlum 10 yaşında bu kış hiç antibiyotik kullanmadık.Geçen sene kızıl geçirmişti.Kan tahlili yapılmadı.Keyfi yerinde sadece nefes ağızdan alıyor serum fizyoloji ve iliadin kullanıyorum.burnunu kendi de suyla temizleyebiliyor.Dilinde pas yok bademcik kızarık ve şiş.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118514 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Pas yoksa, Grip geciriyor demektir, sakin Atesini dusurmeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|