|
Kaşıntı kabarıklık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifck ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mar 2020 Saat 19:19 |
Merhabalar hicam 13yasinda kızım iki gün önce diz kapağında ve dirseklerinde başlamak üzere bacak ve kollarında küçük küçük kızarıklıklar oluşmaya başladı kaşıntı olduğu zaman büyük kızarıyor daha sonra başka bir yerinde beliriyor diğer yerinde batıyor.saglik ocağına götürdüm avil sürüp ve advanter krem verdi kullanmalımiyim hocam teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118000 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
??????????????
Resim??? |
|
![]() |
|
elifck ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://i.hizliresim.com/ea1pdd.jpg yardımcı olurmusunuz yükleyemedim umarım burdan çıkar .Hocam bu arada fotoda da çok belli olmuyir ara ara batıp çıkıyor.kasininca kızarıklık ve kabarıklık oluyir onun dışında çok silik duruyor.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lütfen yardım bekliyorum hicam litfen şu durumda hastanelerin durumu belli.lutfen.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118000 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Surmelik ilaclarin hicbiri fayda etmez!!
Gunde 1 olcek Zyrtec surup icirin, dokuntu gecene kadar kullanin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|