|
Karin agrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Chanson ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 311 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mar 2020 Saat 21:38 |
Kadir hocam merhaba,
Gecen size 4 yasindaki oglumun tuvaletini gondermistim goruntude bise yok demistiniz Kakasinin goruntusu artik normal, ishal de degil.ama nerdeyse 2 haftadir ara ara surekli karnim agriyo diyor. Gece uyandiran bir agri degil, istahinda keyfinde sorun yok ama karnim agriyor cumlesini cok fazla duyuyorum. Bu konuda yapmam gereken bisiy var mi? Sadece karin agrisi olan cocuk icin ne onerirsiniz? İshal olur belki diyorum ishal de degil Cok tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118493 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Barsak solucani olabilir.
Tahlillerle ugrasmayin, Andazol surup;bugun 1 olcek, 15 gun sonra tekrar 1 olcek icirin. |
|
![]() |
|
Chanson ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 311 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok cok cok sag olun hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|