|
Solunum sayısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Adeniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 467 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mar 2020 Saat 19:48 |
Hocam 2 yaş kızım inanılmaz halsiz hep uykulu ağlıyor burnu su gibi aşırı balgamlı öksürük ateş dün akşam başladı öğleden bu yana 39 u görüyor aşırı ağlamalı olunca calpol verdim rahatlatmak adına. Ama solunum 2 yaş dk da 40-42 hastaneye gitmek istemiyorum bu durumlar var iken. Ne yapayım hocam ciğere inmiş mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119151 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ates durucu HICBIR ilaci kullanmayin, soguk tatbik ETMEYIN..
Okusaniz; solunum sayisinin 60'in ustu oldugunda onemli oldugunu bilirdiniz. Oksurukle ilgili Makale ve semayi iyi ogrenin. |
|
![]() |
|
Adeniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 467 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ben sizi 5 yıldır okuyorum. Ve Öksürük ve Nezle’nin Tedavisi isimli makalenizde aileye çocuğun değerlendirilmesinde Solunum Sayısı için 12 ay-5 yaş arasında dakikada 40 ve üzeri ise hızlı nefes bulgusu diye bir kriteriniz bulunmakta O yüzden durumu da sürekli ağlamaklı ve uyumak istediği için tedirgin olup sormak istedim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119151 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaturre icin; 60 ustu olmasi sart. Yoksa, ates nedeni ile de, 40'in ustune cikabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|