|
Kafayı betona çarptı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hydbbk ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 May 2018 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mar 2020 Saat 23:51 |
Merhaba hocam, 13 aylık kızım bugün yerde otururken yanındaki oyuncağa uzanırken çok saçma bir şekilde (asla düşülecek Bi pozisyon değildi) kayıp kafasının sağ tarafını, yan tarafını betona çarptı. Kulağının hizasında 4 parmak kadar üstünde bir yer. 45 50 cm yükseklikten düştü kafa yı çarptı. Ağlamaya başladı. Çok şiddetli gibi değildi çarpma hızı sanki ama sonuçta sert zemin. Kontrol ettim iri bir erik kadar şişlik vardı. 35 40 dakika sonra uyuttum. bilincinde bşr değişiklik yok gibiydi. Ama gene de içimi bir korku sardı. Acaba bişey olur mu? Hocam 48 saat mi gözlemleyelim?
Bir de korona virüsü hakkında ne düşünüyorsunuz? 9 buçuk yaşındaki kızım çok Allerjik bünyeli en küçük bir gripte bile bronşit oluyor. Öok endişeliyiz. Nasıl korunabiliriz bu virüsten? Bağışıklığını güçlendirmek için hangi vitamini kullanmalıyız? Çok tessekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yastaki cocuklarda, bingildak acik oldugu icin, kafa tasi esner ve beyin zarar gormez. Bununla ilgili pek cok cevap yazdim, onlari da okuyun..
Coronaviruslar hakkinda son 4 gun icinde yazdigim cevaplari okuyun. |
|
![]() |
|
Hydbbk ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 May 2018 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bıngıldağı kapandı hocsm 6 aylıkken. Ondan çok endişe ettim. Kapalı olduğu için zatar görür mü
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 ayda bingildak KAPANMAZ... Ele gelmiyor olabilir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Mar 2020 Saat 19:38 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|