|
3 aydır geçmeyen aft |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
anneoluncx ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2018 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mar 2020 Saat 17:11 |
Hocam eltim adına 14 aylık oğlu için sorusunu yazıyorum .
3 aydır geçmeyen ağız afttı 3 aydır sürekli karbonatlı su ve mikostatin kullanıyorum ilaca başladığımda geçiyor ilacı bırakıyorum hemen tekrarlıyor 14 gündür ilacı karbonatla kullanıyorum bu sefer ilacı kesmeden tekrar başladı. Emzik ve biberon kullanımı yok Hocam öneriniz nedir ?teşekkürler
|
|
![]() |
|
anneoluncx ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2018 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 aylıkken ;
Boy:84,5 kilo:11.200 baş çevresi:47,5 di hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aft oldugundan eminmisiniz?? Hele bu teshisi Turk cocuk doktoru koydu ise,cok supheli..
Agiz icinin bir kac resmini gonderin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
www.4GP.ME/bbtc/1583343668852.jpg Hocam ancak böyle çekebilmişler. Bir de yeni başlamış oluşmaya birkaç gün içinde çoğalıyormuş
Düzenleyen anneoluncx - 04 Mar 2020 Saat 20:42 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
www.4GP.ME/ebtc/1583342532411.jpg
Düzenleyen anneoluncx - 04 Mar 2020 Saat 20:32 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
www.4GP.ME/ebtc/1583343162504.jpg
Düzenleyen anneoluncx - 04 Mar 2020 Saat 20:33 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bunun AFT ile yakindan uzaktan, hicbir alakasi YOK!!
Kim dedi ise, baya cahil bir doktor olmali… Bunlar, tamamen, agiz ici hareketlere bagli surtunme ilen eskiyen agiz ici zarinin degismesi ile alakalidir. Hicbir zarari yoktur... Cocuk bundan ZATEN sikayetci bile degildir. Ayrica da; Aft oldugunda, karbonatli su ve Mikostatin KULLANILMAZ.. Bunlar Pamukcuk ilacidir. O doktor olayi iyice dagitmis!!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Mar 2020 Saat 23:41 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|