|
geniz etine bir çare |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aleynaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mar 2020 Saat 01:25 |
merhabaaa hocam ilk sefer dediklernizi uyguladım ve 10 gün ateşi gittğim her dr antibotik ver mutlaka demesine ragmen okuduklarımdan ötürü viral olduguna ikna olup vermedim,
arkasından dedğiniz kulak agrısı geldi ona da cold mix, illadin, sogan suyu vs damlatarak kurtardık inş yalnız gece uyurken baş bölgesi aşırı terliyor, agız açık , elimle kapatınca horlama ve sonra pff die bırakıyor, 3 aydır bu sıkıntı var gittiğim dr lar yuzde 90 kapalı hemen ameliyat diyor, cok sık hasta oluyor kreşe basladı evet normal 13 sayfalık geniz eti aramasının hepsini okudum, kreşten aldım cunku 2 kilo verdi insan teması azalsın dedim tek cocuk cok bunalıyor huysuzluk tavan yaptı ama hastalıkta cook yordu. 6 yasında bende olmusum genetik olarakta dar belli ki. hocam en son mehmet ali hoca kaldı ankarada gezmedğim dr kalmadı biride muayene ettkten sonra sizin dediklerinizi desin die bekledim ama demediler hocam bu cocuk böyle sürüncek mi? 15 dk ameliyat diolar şölee törpü kazıycaz dedi bitanesi zifir karanlıkta yaparım o derece kolay dedi, tekrarlayanda cok duydum yazılarınızsa okudum allah baska dert vermesin ama şu durumda alınabilir dedğiniz bir nokta varmı? ankarada tavsiye edeceğiniz bir doktoR 9 martta hacettepe aldık ama gittğim 1 dr hacettepeyede gitsen aynısı dicek dedi:( hocam cok üzülüyorum onu öyle zor nefes alırken görünce yanında nefes almaya utanıyorum:(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118539 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geniz eti sebeb degil.. Sikintili solunum, burun boslugundaki odem sonucu..
40 seneden beri, hicbir hastama geniz eti ameliyati tavsiye etmedim. Okumaya devama edin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|