Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kardeşli evde beta bulaşıcılığı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

kardeşli evde beta bulaşıcılığı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Zeynep Sevgi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 25
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynep Sevgi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kardeşli evde beta bulaşıcılığı
    Gönderim Zamanı: 28 Şub 2020 Saat 22:41
hocam bu yıl birinci sınıfa başlayan kızım var. doğduğundan beri sizinleyiz çok şükür. 4,5 yaşında ve 1,5 yaşında iki kardeşi daha var, onları da sizden öğrendiklerimle büyütüyorum. doktor yüzü görmüyoruz.

kızımızın bu yıl okula başlamasıyla hastalıklarla kucaklaştık ve en küçüğümüz çok şiddetli etkilendi bu durumdan. şu anda da büyüğün sadece ateş ve halsizlikle geçirdiği benim de grip olduğunu sandığım hastalık, 1,5 yaşındakinde ağız içi yaralar ve diş eti iltihaplanması yaptı. ağız kokusu oldu. ben hep sık hastalandı bağışıklığı düştü onun için aft bunlar diye düşündüm. fakat on gün oldu, ağız düzeldi ama koku ara ara geliyor. dünden beri 4,5 yaşındaki de ateşli 39 civarı. ateş düşürücü vermedim. sabaha tertemiz oluyordu genelde vermez ve müşahede altında tutarsam. lakin iki gündür düşmedi ve dilinde beyazlık var. ama koku yok hocam.öksürük var burun akıntısı yok. yarın ikisi için de strep a testi yaptırıp pozitif çıkarsa penisilin 6-3-3 yazdırmaya çalışacağım. pozitif çıkmazsa ne olabilir hocam? dil çilek dil gibi gelmiyor döküntü de yok ama birer kez kustular ve 4,5 yaş bağım ağrıyor da diyor. arada kaldım.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117330
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Şub 2020 Saat 03:33
Bu yasta Strep-A enfeksiyon olmaz..
Yazilarimi (eski cevaplari)okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.