|
D Vitamini Düzeyi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
abdulhamid ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Oca 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdulhamid
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şub 2020 Saat 12:00 |
Merhaba,
Hocam 18 aylık kızım maalesef formül mama içmekte (süt içmeyi red ediyor ne yaptıysak olmadı) bu mamanın içeriğinde D vit mevcut, kızım günde 720 ml içer o da 370 Uİ D vit eder bunlar haricinde kendim 600 Uİ takviye veriyorum yani günde toplamda 1000 Uİ almış oluyor e şimdi de omega başlamak istiyorum (balık Yemiyor maalesef) onun içinde de 2,5 Ml omega da 200 Uİ D vit mevcut günde 1200 Uİ çok gibi geldi bana hocam acaba 600 D vit kesip 200 Omegadan 400 Mamadan Alıp Toplam 600 Uİ yapsam günde en son yaptırdığımız testte D vit 34,7 Çıkmıştı
|
|
Abdulhamid Bircan
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119158 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Omegayi vermeyin, siz icin..
Dvitamini: 34.7 hala dusuk sayilir. Ideali: 50-100 arasidir. 150 ustu risklidir. Sakin Turk doktorlarinin uydurmalarina kanmayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|