Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Havale
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Havale

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
TubaKısa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 335
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı TubaKısa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Havale
    Gönderim Zamanı: 17 Şub 2020 Saat 23:58
Hocam kendimi çok kötü hissediyorum.  Benim 16 aylık bir erkek bebeğim var. Allahın izniyle sizin vesilenizle hiç ilaç kullanmadım. Ateşine de hiçbir zaman müdahale etmedim. Komşularım beni görünce çok etkilendi. Bende sizden bahsettim. Makalelerinizden bahsettim. Sayenizde bir doktordan daha çok iyi olduğumu düşünüyorum. Komşularım da sayenizde ilaçlardan sürekli verilen ventolinlerden kurtuldu. 1 hafta kadar önce yine komşumun 3,5 yaşındaki erkek bebeği hastalandı. Hastalık öksürükle başladı ve bulantı kusma ateşle devam etti. Yoğun bulantı kusma ateş ve öksürük. Benim aklıma domuz gribi geldi. Ben birşey demedim. Ağızda kötü koku pas yok. O da evde atlatmaya çalıştı. Sonra dün çocuk birden bayılır gibi olmuş. Komşum da korkmuş annesini aramış. Annesi de gelip bir sürü kızmış hastaneye götürmediği için. Dün zorla acile götürdüler çocuğu. Kan tahlili idrar röntgen den sonra boğaz enfeksiyonu denilmiş antibiyotik dahil bir sürü ilaç verilmiş serum falan takmışlar. Ben wbc sordum 17 dedi. İlaçları kullanmış bugün de kusma ve öksürük devam edince yine gitmiş acile yine sorum takılmış 2 tane daha ilaç vermişler.  Bugün de az önce bir çığlık sesi geldi. Bir baktım çocuk havale geçiriyor.  O tablo çok kötüydü. Ağzından çok köpük geliyordu. Hemen 112 geldi götürdüler şimdi de yatırmışlar servise araştırılacakmış. Şimdi herkes beni suçluyor hocam. Kendimi çok suçlu hissediyorum. Bütün bunların sorumlusu ben oldum. 
1 bütün bunlarda gerçekten benim suçum var mı
2 benim 16 aylıkoğlum da 2 gündür onunla oynuyordu bugün onda da öksürük ve ateş var.  Muhtemelen ona da geçti. Şimdi bende çok korkuyorum havale geçirecek diye. Zararlı olmadığını biliyorum ama o çocuğu öyle görünce öldü sandım çok korkunçtu.  
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117924
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2020 Saat 03:38
Gordugunuz gibi, o ilaclari kulandigi icin, yeniden Havale geldi..
Ayrica da, ne oluyor yani!!! Havale geciren bir cocuga bir seymi oluyormus??
Turkiye'de Ates ve Havale icin yapilanlarin tamami sahtekarliktir.
Aileleri bu sekilde korkutarak, paralarini alirlar.
Zaten bu gibi sahtekarliklar yuzunden bu Turk cocuk doktorlarina bu hakeretleri yapiyorum.. Niye beni sikayet etmiyorlar?? Suratlarina tukursem, yagmur yagdi diyorlar.
Bosverin, siz bildiginizden sasmayin. Hicbir cocuk havale gecirip, olmemistir..
Hastane Acil servislerinde, Adrenalin yapilanlar haric,
Yukarı Dön
TubaKısa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 335
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı TubaKısa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2020 Saat 18:44
Hocam çocuk şimdi iyi. Daha hastaneye gitmeden açılmıştı nöbet bitmişti zaten. Orada nöbet yokken diazem mi verdiler acaba gidince ne verdilerse çocuk görmüyorum demiş. Doktor sabaha kadar uyuyacak ilaç vereceğiz demiş. Bu hastanelere elini veren kolunu kurtaramıyor. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117924
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2020 Saat 20:49
Kan sayimina bir bakin!!! MONO degeri yuksek ise, Enfeksiyoz Mononukleoz geciriyordur, 1 hafta atesi olacak demektir,.
Bu hastalikta; "Alice in Wanderland Sendromu" olur.. Gormeme durumu bu sendromda siklikla olan bir durumdur.
SAKIN Turk doktorlarinin sacma-sapan, Norolojik tetkikler istemelerine kanmayin. Kendiliginden gecer. Eskiden; haciya-hocaya okuturlardi!!!

Hastanede iseler, HEMEN KACSINLAR!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.