|
Seboreik dermatit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bambambam ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bambambam
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Şub 2020 Saat 09:43 |
Merhaba hocam, eşimde 10 yılı aşkındır saçında başlayan seboreik dermatit problemi var artık sakal ve kaş bölgesine de indi. Hergun kolonya döküyoruz bölgelerin üzerine ama malesef geçmiyor aksine artıyor acaba ne yapmamız lazım ?
|
|
![]() |
|
bambambam ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bambambam
![]() ![]() ![]() ![]() |
http://m.YollaYap.com/bbtc/1581923365462.jpg Hocam fotogtaflari da ekled8m su an az gibi gorunsede daha kırmızı ve kabarmış pul pul dökülme halinde oluyor :( Hocam bu arada ultralan pomat bi çok eczaneye sordum ama bulamadim.
Düzenleyen bambambam - 17 Şub 2020 Saat 15:23 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gunde:2X1 Tetra500 kapsul, 1 hafta kullansin, sonra tekrar resim gonderin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bambambam
Tamam hocam hemen yarin alıyorum baslamak icin, fakat aşırı kaşıntılı ve döküntü oldugu zamanlarda nemlendirici sürelim mi hocam? Yada başka merhem losyon tavsiye eder misiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Surun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|