|
Crp |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
orhantugba
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: CrpGönderim Zamanı: 14 Şub 2020 Saat 19:58 |
|
Hocam çok mail baktım ama pek bulamadım aradığım cevabı ... 7 yaşındaki ilkokul 1 e giden kızım 1 haftadır ateşli halsizlik var mide bulantısı öksürük burun akıntısı ... ikinci gün kan tahlili vermiştik temiz çıktı dolvenle tolere oluyordu çocuk .. ama bugün yine aşırı halsizlik olunca tekrar kan alındı crp yüksek çıkmış 25 civarı . .wbc 5.45 ..diğerleri normal seyrediyor plt de 178 çıkmış .. Hocam nete girdigim de biliyorsunuz neler yazdığını hiç girmeden size sormak istiyorum .. Antibiyotik baslayalimmi .. ağızda pas koku yok ama ateş uzun sürmesi ve crp düşündürdü birazcık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Şub 2020 Saat 21:45 |
|
SAKIN ha!! Esas olan: WBC dir..
Turkiye'nin SAHTEKAR doktorlari, kasten WBC ye degil CRP'ye bakarlar.. SALAK olduklarindan, CRP'nin: Enfeksiyonu DEGIL, Enflamasyonu gosterdigini de bilmezler. WBC ve PLT nin bu kadar dusuk olmasi hastaligin; VIRAL oldugunu gosterir. Zaten, Agiz kokusu ve dili kaplayan PAS tabakasi da yoktur. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Şub 2020 Saat 21:46 |
|
![]() |
|
orhantugba
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Şub 2020 Saat 23:39 |
|
Evet hocam esas olan değerleri yazdım size zaten ben bile öğrendim onlar öğrenememiş ne diyeyim ki .. çok teşekkür ederim ..
|
|
![]() |
|
orhantugba
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Şub 2020 Saat 23:42 |
|
Birde hocam çocuk bildiğiniz 1 haftadır uyuyor desem yeridir .. bulduğu heryerde uykuya dalıyor normal vakitte para verseniz uyumak istemez bu halsizlikte normal sanırım ..cok fazla kilo kaybı olmadi ite kaka yiyor biseyler atlatır inşallahh.. anne panik olmayınca herşey daha sakin ilerliyor .. verdiğiniz bilgiler için allah razı olsun . .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Şub 2020 Saat 02:41 |
|
Makalelerim arasinda; "Atesin Yan Bulgulari" makalemi okuyun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|