|
Sünnet |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yayan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 79 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şub 2020 Saat 22:17 |
Hocam iyi günler, yeğenim 7 aylık erkek bebek. 36 haftalık doğdu 3300 gr
Sünnet ettirmeyi düşünüyoruz doktor narkoz veremem 10 kiloyu geçmesi lazım diyor. S0nnetle ilgili yazılarınıza bakrım ama zamanla ilgili konu bulamadım. Acaba en uygun zaman ve yöntem nedir tavsiyeniz nedir hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ya; ilk 10 gun icinde (bu donemi kacirdiniz), yada 7-10 yaslar arasinda yaptirin.
|
|
![]() |
|
Asya55 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mar 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bizim oğlumuz da 18 aylık .ilk 4 5 ayda yaptırmak istiyodum an olmadi..psikolojik olarak 3 yaşından önce yaptırmak istiyorum 2 yaş uygun mu nasıl yapılmalı .saedece lokal anestezi olur mu zarar kı mi .nasıl yapılmalı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 yas en problemli ve EN zor olan devredir.
1- Cerrah, "Genel anestezi lazim" der!! 2- Sunnetten sonra,"temiz tutun" der.. Nasil tutacaksin??? Kakasi bile bulasacak!! Her temizlik; feryat-figan olacak. 3- Sunnet sonrasi devamli mizildayacak, asla sizi birakmayacak.. Tuvalete bile zor gidebileceksiniz. NIYE sozumu dinlemezsiniz ki??? yada 7-10 yaslar arasinda yaptirin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Mar 2020 Saat 19:11 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|