|
Böbrekte gölge ve İye |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Amyleepitty ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Amyleepitty
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Şub 2020 Saat 13:32 |
Hocam merhabalar. Size öncelikle çok teşekkür ederim yıllardır sayenizde sistemin
dayatmalarından temizlendik. Şimdi yeniden bilginize başvurmak istedim kafam çok karıştı. Kızım 9 yaşında böbreğinde tamamen tesadüf eseri taş bulundu. Önce 5 mm, sonra 4 mm en son da gölge şeklinde göründü. Nefroloji uzmanına gidiyoruz takipteyiz şimdi şol solüsyonu kullanıyoruz. Benim sormak istediğim şu; çocuk karın ağrısı çekiyordu tahlil yaptırdık. Sonuçları ekte atacağım. Siz hep 3-5 lökosit iye olmaz nitrit önemli dersiniz ama bizim böbrekte kireç şeklinde gölge ve genişleme problemi olduğu için 13 lökositi iye sayıp antibiyotik başlamalı mıyız? (Acildeki tahlil yaptıran doktor cefaks yazdı) İdrar tahlili Nitrit negatif Lökosit 13-14 2-3 eritrosit 5-6 Epitel Dansite 1010 Kanda da Lenfosit 3,67 görünüyor (referans 1,2 - 3,6)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117324 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle IYE yok.. Sakin o salak doktora kanip; antibiyotik vermeyin.
Bu isler, oyle Turk doktorlarinin zannettikleri gibi olmuyor!! Taslar bobrek dokusu icinde ise, zaten agri yapmazlar, kurcalamayin. Hakikaten tas agrisi olsa, dogum sancisindan beterdir, cocuk yeri-gogu yikar. |
|
![]() |
|
Amyleepitty ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Amyleepitty
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam💖 çok teşekkür ederim. Böbrek dokusu içinde kalsiyum yapısı şeklinde varmış.
Hiçbir ilacı kullanmamıştım size sormadan. Çok teşekkür ederim. Allah size sağlık versin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|