|
Dişler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TubaKısa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2019 Konum: Bolu Durum: Aktif Değil Puanlar: 335 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Şub 2020 Saat 00:01 |
Hocam merhaba
16 aylık bir erkek bebeğim var. 81cm 10.8 kg.ilk dişi 11 aylıkken çıktı. Şu anda üst damakta 4 alt damakta 2 dişi var. Bir yaşında emekledi. Şimdi de yavaş yavaş yürümeye başladı. Alt damaktaki dişinin birisi ortadan ikiye ayrıldı ve kırıldı. Üst damaktaki dişlerin de dipleri beyazladı ve kahverengi bir renk aldı. Benim bebeğim henüz şeker, çikolata gibi hiçbir paketli gıda ile tanışmadı. Sadece sütünün içine bal katarım yarım çay kaşığı bir de günde 1veya 2 porsiyon meyve yer. Neden dişleri böyle oldu. Günde 200 CC süt içiyor. Beni de çok emmese de emiyor. Yeter diye düşünmüştüm. Acaba D vitamini mi eksik bu zamana kadar hiç ölçtürmedim. Dişlerinin durumunu atıyorum hocam.
|
|
![]() |
|
TubaKısa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2019 Konum: Bolu Durum: Aktif Değil Puanlar: 335 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alt cenedeki dis de, "dis anomalisi" var. bir zarari yok, gittigi kadar gider.
Ust cenedeki dis, curuyor. Muhtemelen Zymafluor kullanmiyorsunuz. Hemen baslarsaniz, diger dislerin curumesini onlersiniz. Hatta arayi kapatmak icin, namuslu bir disciye gidip, Fluor kaplatin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|