Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - pişiğin kanaması
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

pişiğin kanaması

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
maydanoz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 187
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı maydanoz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: pişiğin kanaması
    Gönderim Zamanı: 06 Şub 2020 Saat 14:46
merhaba hocam. 1 aylık kızımda yaklaşık 2 haftadır pişik var, tavsiyeniz üzerine borik asitli çözeltiden hazırlattım ve hipokort krem aldım dediğiniz gibi kullanıyorum beş gündür ama hala bir iyileşme yok hatta bir kaç gündür kan da geliyor pişik yerinden, ılık su ve pamukla temizliyorum, dediğiniz tedaviyi uyguluyorum,hazır bez kullanıyorum, sık sık kaka yapıyor o kadar ki daha bezini değiştirir değiştirmez yeni bezine yapıyor, sık kaka yaptığı için mi iyileşemiyor, daha çok küçük çok ağlıyor, başka ne yapabilirim ya da borik asit ve hipokorta ne kadar devam edebilirim-beş gündür kullanıyorum-. pişik yeri küçük ama kıpkırmızı ve silerken pamuğa kan bulaşıyor.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117250
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şub 2020 Saat 19:12
Cok yedirilen bebeklerde, kakaile birlikte; barsaklardan salgilanan enzimler yikilmadan cikar ve deriyi eritirler.
ONCE: Az yedirin, kaka sertlessin, yoksa, ASLA iyilesmez.
Yukarı Dön
maydanoz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı maydanoz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şub 2020 Saat 19:34
Oncelikle tesekkur ederim hocam  cevabiniz icin. Iki saatte bir emziriyorum,  bir memede on dakikadan fazla tutmuyorum ama bi seferde iki memeyi de veriyorum. kakasi altin sarisi ve sulu ve ve gurultuyle yapiyor, sari renkli olunca cok yemiyor normal doyuyor diye icim rahatti ama cok mu geliyor acaba, cunku kusmasi da var ve asiri gazli, yani cocuk meme gaz kaka derdinden uyuyamiyor dogru durust. 
Dogum kilosu 3020 gr, boyu 50 cm
1 ay 4 kilo 52 cm
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şub 2020 Saat 22:51
SAKIN; saate bagli olmayin..
SAKIN; ahmak Turk doktorlarinin sacmaliklarina kanmayin..
Acikip, aglayinca memeye tutun..
Renk sari ama, kivam; "su gibi"!!!!
Zaten ASIRI fazla kilosu var!!!
Meme aralarini mutlaka acin..
Yukarı Dön
maydanoz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı maydanoz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şub 2020 Saat 17:20
Hocam tesekkur etmek icin yaziyorum, kizimin pisigi gecti, meme aralarini 3 saate cikardim 1 2 kere 4-5 saat de oluyor, kakasi hala sulu ve sık ama eskisi kadar degil:) 
Musaadenizle bir iki de sorum olacak. Kizimin yuzunde isilik gibi sivilceler var ve kirmizi, isilik diye onemsememistim ama baska sey mi diye suphelenmeye basladim, cunku evimiz cok sicak degil cocugu da cok giydirmiyorum, terlemiyor da zaten ve sadece yuzunde var isilik olsa baska yerlerde de olmaz mi?goz kapaklarinda, alninda, burnunda, kaslarinin arasinda ve yanaklarinda var.
Bir de hocam dvit ampulu emzirirken kullanabilir miyim, kizim 1 aylik
Her sey icin cok tesekkurlerSmile

Düzenleyen maydanoz - 12 Şub 2020 Saat 17:25
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şub 2020 Saat 19:25
Resim acilmiyor.
D vitamini her halu-karda kullanilir.
Yukarı Dön
maydanoz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı maydanoz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şub 2020 Saat 20:13
Tekrar gonderiyorum hocam umarim acilir bu sefer
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şub 2020 Saat 22:00
Genede SICAK etkisi ile olmus. Her gun banyo yaptirin, elinizi surdugunuzde, basi asla elinize terli gelmesin. Ilac gerekmez.. O deri degisene kadar devam edecek.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.