|
pişiğin kanaması |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
maydanoz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Şub 2020 Saat 14:46 |
merhaba hocam. 1 aylık kızımda yaklaşık 2 haftadır pişik var, tavsiyeniz üzerine borik asitli çözeltiden hazırlattım ve hipokort krem aldım dediğiniz gibi kullanıyorum beş gündür ama hala bir iyileşme yok hatta bir kaç gündür kan da geliyor pişik yerinden, ılık su ve pamukla temizliyorum, dediğiniz tedaviyi uyguluyorum,hazır bez kullanıyorum, sık sık kaka yapıyor o kadar ki daha bezini değiştirir değiştirmez yeni bezine yapıyor, sık kaka yaptığı için mi iyileşemiyor, daha çok küçük çok ağlıyor, başka ne yapabilirim ya da borik asit ve hipokorta ne kadar devam edebilirim-beş gündür kullanıyorum-. pişik yeri küçük ama kıpkırmızı ve silerken pamuğa kan bulaşıyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok yedirilen bebeklerde, kakaile birlikte; barsaklardan salgilanan enzimler yikilmadan cikar ve deriyi eritirler.
ONCE: Az yedirin, kaka sertlessin, yoksa, ASLA iyilesmez. |
|
![]() |
|
maydanoz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oncelikle tesekkur ederim hocam cevabiniz icin. Iki saatte bir emziriyorum, bir memede on dakikadan fazla tutmuyorum ama bi seferde iki memeyi de veriyorum. kakasi altin sarisi ve sulu ve ve gurultuyle yapiyor, sari renkli olunca cok yemiyor normal doyuyor diye icim rahatti ama cok mu geliyor acaba, cunku kusmasi da var ve asiri gazli, yani cocuk meme gaz kaka derdinden uyuyamiyor dogru durust.
Dogum kilosu 3020 gr, boyu 50 cm 1 ay 4 kilo 52 cm
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN; saate bagli olmayin..
SAKIN; ahmak Turk doktorlarinin sacmaliklarina kanmayin.. Acikip, aglayinca memeye tutun.. Renk sari ama, kivam; "su gibi"!!!! Zaten ASIRI fazla kilosu var!!! Meme aralarini mutlaka acin.. |
|
![]() |
|
Hocam tesekkur etmek icin yaziyorum, kizimin pisigi gecti, meme aralarini 3 saate cikardim 1 2 kere 4-5 saat de oluyor, kakasi hala sulu ve sık ama eskisi kadar degil:)
Musaadenizle bir iki de sorum olacak. Kizimin yuzunde isilik gibi sivilceler var ve kirmizi, isilik diye onemsememistim ama baska sey mi diye suphelenmeye basladim, cunku evimiz cok sicak degil cocugu da cok giydirmiyorum, terlemiyor da zaten ve sadece yuzunde var isilik olsa baska yerlerde de olmaz mi?goz kapaklarinda, alninda, burnunda, kaslarinin arasinda ve yanaklarinda var. Bir de hocam dvit ampulu emzirirken kullanabilir miyim, kizim 1 aylik Her sey icin cok tesekkurler
![]() Düzenleyen maydanoz - 12 Şub 2020 Saat 17:25 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Resim acilmiyor.
D vitamini her halu-karda kullanilir. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Genede SICAK etkisi ile olmus. Her gun banyo yaptirin, elinizi surdugunuzde, basi asla elinize terli gelmesin. Ilac gerekmez.. O deri degisene kadar devam edecek.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|