|
Çok mu zayıf 😔 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Asudesima ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Şub 2020 Saat 02:01 |
Hocam cevap verebilirseniz çok sevinirim. Kızım mart 2014 doğumlu doğum kilosu 3150 gr boyu 47 cm.. şuan boy 114 cm kilo 18.5.. Az az sık yiyen bir çocuk et, sebze, yoğurt herşeyden az az yer çok iştahlı değil.. Her gören çok zayıf deyip moralimi boZuyor.. Gelişimi geri mi hocam, teşekkürler
|
|
Asudesima
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogumdaki boy ve Kilosuna gore orantilandiginda, sonuc gayet IYI..
3.5 kilo doganlarla mukayese etmeyin. Gunde en az: 600ml sut/sutlu gida, 1 kuru kofte kadar her cins etli gidadan birini yiyorsa, bir yeme problem yok demektir. Konu ile ilgili eski cevaplari ve makalelerimi okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Şub 2020 Saat 02:30 |
|
![]() |
|
Asudesima ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
Evet hocam o şekilde yiyor hamur işi vs pek yemez yani kilo aldıracak şeyleri pek yemiyor.. Hocam bütün cvplarınızı baştan başlayarak tekrar tekrar okuyorum. Her gün girip yenilerini de okuyorum, çok teşekkürler..
|
|
Asudesima
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
Hocam kusur bakmayın ama sene de şu kadar kilo alması normaldir diye bir bilgi var mı? Okuyorum ama hiç böyle bir bilgi bulamadım. Şunu da eklemek istiyorum geçen seneden beri anca 1-1.5 kilo aldı kızım. Bu sene anaokuluna başladı çok hasta oluyor her hastalıkta da az da olsa kilo kaybedebiliyor. Teşekkürler hocam
|
|
Asudesima
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ilk sayfada; Boy-Kilo cetvelleri var. Oradan takip edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|