|
Bacak ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TTanya ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mar 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Şub 2020 Saat 22:00 |
Hocam merhaba 4 yaşındaki oğlumun bir senedir bacak ağrısı oluyor, haftada bir bazen iki sadece sağı bacağın tam diz arkası ağrıyor,akşamları, çoğunlukla gece uykusundan kalkıyor ağlayarak. Sıcak su koyuyorum bazen iyi geliyor ama genelde calpol veriyorum ve geçiyor Yorgunken de oluyor, öğlen uykusunu güzel uyumuş ve dinlenmişken de oluyor Sizin yazılarınızı hep okuyorum bu konuyu da okudum Griplerden sonra hücre yıkımından dolayı olur bacak ağrısı demiştiniz, ama yazın grip olmadan da oluyor ve yakında grip geçirmedi Çocuk doktoruna ve çocuk romatolojiye götürdüm, kan testinde, idrarda anormal bişey çıkmadı, röntgen de öyle, büyüme ağrıları dedi ve sadece eklemlerinde kızarıklık ve şişlik olursa getirin dedi Benim yenimde juvenil artrit olduğu için baktırmak istedim D vitamini de eksik değil Boy kilo orantılı, iştahı güzel beslenmesi dengeli Dr bey neden oluyor acaba bu ağırı tek sağ bacak diz arkası Düzenleyen TTanya - 02 Şub 2020 Saat 23:06 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yasta; Akut Eklem Romatizmasi OLMAZ..
Juvenil Artrit, KUCUK EKLEMLERI TUTAR!! Diz gibi buyuk eklemleri tutmaz. Goruyorsunuz degilmi, Turk doktorlarinin ne kadar KERIZ olduklarini!! Ugrasmayin.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Şub 2020 Saat 02:02 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|