|
bacakta morarma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aabut ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 153 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Oca 2020 Saat 17:35 |
Hocam merhaba. 16 nisan 2019 doğumlu bir kızım var. 37+5te 2780 gr doğdu, şimdiki kilosu 8800 gr. bugün dizinde morarma farkettim. dizini kırmadığımda karartı şeklinde de bir iz var. bu karartı şeklindeki izi daha önce de kolunda farketmiştim ama önemli değildir diye üstüne düşmemiştim. ama şimdi mavimsi şekilde morluk var tam anlatabildim mi bilmiyorum.
burada dizini düz tuttuğumda karartıyı görebilirsiniz; burada da o mavimsi morartı dediğim şeyleri çektim. Hocam biraz endişelendim, herhangi bir düşme falan da olmadı, gerçi biraz hareketli ayağa kalkmak istiyor, bir yerlere tutunarak kalkıyor. ama hep başındayım böyle bir düşme olmadı. uykuları çok kötü, 2 saate bir geceleri ağlayarak uyanıyor, sadece emerek uyuyor. uyurken hep ense ve kafasının kenarındaki saçları çekiyor, burnunu temizlesem de banyo da yapsa saçlarını çekiyor. normalde takmadığım şeyler ama alakalıdır belki diye söylüyorum. kan değerlerine baktırmak istiyorum hocam, laboratuvara gideceğim, sizce hangi değerlere baktırmalıyım? doktora gitmedem lab'a gideceğim çünkü, hangi değerlere bakılmalı bilmiyorum. Teşekkür ederim Düzenleyen aabut - 31 Oca 2020 Saat 17:36 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118539 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kan hastaligi degil, oturun oturdugunuz yerde, yoksa CAKALLAR sizi bekliyorlar!!
Kirmizi leke; carpmaya bagli, onemli degil.. Mavi-mor olanlar, Bilhassa esmer bebeklerde gorulen; "Mongol lekeleri".. En gec 10 yasina kadar kaybolurlar, bir onemleri yoktur. En sik kalcada gorulurler. Yeni Dogan ile ilgili makalelerimi ; "Yazarlar" bolumunden okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|