|
Bilinc kaybi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gizemzumra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 May 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gizemzumra
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Oca 2020 Saat 21:15 |
Hocam kizim 2 gundur grip hafif geniz akintisi balgam ve hafif cok yulsek olmayan ates. Agzinda kotu koku pasli tabaka yok. İlac vermedimesimin baskisiyla iburamin verdim. Bugun uyumustu atesi yoktu aglayarak uyandi kolu geri kivrilmisti uyustu o yuzden agliyo sandim ama gozleri de sasi olmystu kollarimda yay gibi gerildi elleri kasildi. Sonra kendine geldi 15-20 dk sonra tekrar uyudu surekli kontrol ettim. Zumra iyumisin ddm iyiyim anne ddi aglamaya basladi ve tekrar gozu kaydi elleri koluyla birlikte geriye kivrildi olk defa boyle bise geliyi basima hocam cok korkuyorum lutfen acil cvp yazin suan acildeyim burdaki dr asla guvemiyorum
|
|
![]() |
|
Gizemzumra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 May 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gizemzumra
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kizim 4 yasinda. Bu olay yasandiginda atesi yoktu. Ama 2 gundur cok cok az yemek yedi ve az su icti.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117195 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Havale gecirmis, 5 dakika icinde acilir.. EVINIZE GIDIN...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|