Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bilinc kaybi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bilinc kaybi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gizemzumra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gizemzumra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bilinc kaybi
    Gönderim Zamanı: 26 Oca 2020 Saat 21:15
Hocam kizim 2 gundur grip hafif geniz akintisi balgam ve hafif cok yulsek olmayan ates. Agzinda kotu koku pasli tabaka yok. İlac vermedimesimin baskisiyla iburamin verdim. Bugun uyumustu atesi yoktu aglayarak uyandi kolu geri kivrilmisti uyustu o yuzden agliyo sandim ama gozleri de sasi olmystu kollarimda yay gibi gerildi elleri kasildi. Sonra kendine geldi 15-20 dk sonra tekrar uyudu surekli kontrol ettim. Zumra iyumisin ddm iyiyim anne ddi aglamaya basladi ve tekrar gozu kaydi elleri koluyla birlikte geriye kivrildi olk defa boyle bise geliyi basima hocam cok korkuyorum lutfen acil cvp yazin suan acildeyim burdaki dr asla guvemiyorum
Yukarı Dön
Gizemzumra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gizemzumra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Oca 2020 Saat 21:24
Hocam kizim 4 yasinda. Bu olay yasandiginda atesi yoktu. Ama 2 gundur cok cok az yemek yedi ve az su icti.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117195
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Oca 2020 Saat 00:15
Havale gecirmis, 5 dakika icinde acilir.. EVINIZE GIDIN...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.