Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kulak agrisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kulak agrisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cemcivan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 143
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cemcivan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kulak agrisi
    Gönderim Zamanı: 06 Oca 2020 Saat 00:32
Hocam,11 buçuk yaş olan oğlum bir kaç gündür ateşli gripti
Ve yoğun öksürük vardı.her grip durumunda kulak ağrıdığı için illadin damla kullanıyorum lakin bugün bi başka kulak ağrısı oldu çok ağladı.tekrar illiadin başladım,dolven verdim fayda etmedi.evde Bactrim vardı mecbur verdim ateş olmamasına rağmen ama iyi geldi.agrisi kesildi
Hocam kaç gün kullanayim?
Ağrı kesilince bırakayım mı?

Düzenleyen cemcivan - 06 Oca 2020 Saat 00:33
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117930
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2020 Saat 03:19
Iliadin ve Bactrim'i 5 gun kullanin. 
Yukarı Dön
cemcivan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 143
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cemcivan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2020 Saat 10:52
Hocam,Bactrim ictikten sonra kulak akmaya başladı (sadece sağ kulak)
Sanırım kulak zarı delindi daha önceleride olmuştu.sormak istedigim 
Bactrim surup elimden düşüp kırıldı tekrar yazdırmak için sağlık ocağına gittim ama maalesef onun yerine klavunat diye bi antb.yazdi lakin almadım.hocam illiadin damlaya devam ediyorum ağrı yok rahat ve Bactrim den şimdiye kadar 4 ölçek içmiş oldu.ne yapayım hocam
Kullanmasak sorun olur mu
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117930
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2020 Saat 18:31
Vermeseniz de olur..  Iliadin'den sonra, Serum fiz damlatin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.