|
Kulak agrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cemcivan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Oca 2020 Saat 00:32 |
Hocam,11 buçuk yaş olan oğlum bir kaç gündür ateşli gripti
Ve yoğun öksürük vardı.her grip durumunda kulak ağrıdığı için illadin damla kullanıyorum lakin bugün bi başka kulak ağrısı oldu çok ağladı.tekrar illiadin başladım,dolven verdim fayda etmedi.evde Bactrim vardı mecbur verdim ateş olmamasına rağmen ama iyi geldi.agrisi kesildi Hocam kaç gün kullanayim? Ağrı kesilince bırakayım mı?
Düzenleyen cemcivan - 06 Oca 2020 Saat 00:33 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iliadin ve Bactrim'i 5 gun kullanin.
|
|
![]() |
|
cemcivan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam,Bactrim ictikten sonra kulak akmaya başladı (sadece sağ kulak)
Sanırım kulak zarı delindi daha önceleride olmuştu.sormak istedigim Bactrim surup elimden düşüp kırıldı tekrar yazdırmak için sağlık ocağına gittim ama maalesef onun yerine klavunat diye bi antb.yazdi lakin almadım.hocam illiadin damlaya devam ediyorum ağrı yok rahat ve Bactrim den şimdiye kadar 4 ölçek içmiş oldu.ne yapayım hocam Kullanmasak sorun olur mu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Vermeseniz de olur.. Iliadin'den sonra, Serum fiz damlatin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|