Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Konka sorunu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Konka sorunu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nilmom Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nilmom Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Konka sorunu
    Gönderim Zamanı: 05 Oca 2020 Saat 01:35
Hocam merhaba
Forumda konulari arattim ama tam olarak derdime care bulamadim.
Kizim bu sene anaokuluna basladi. 2015 ocak dogumlu. Gecen sene cocuk doktoru sık hastalandigi icin alerjik rinit teshisi ile once air tedavisi baslatti. Gecen kis yaklasik 3 ay kadar kullandik.
Yazin burnunun tikanikligini fark ettik. Hasta olmadigi halde surekli burnu tikali geziyodu. Allergodil verdi cocuk doktoru. Onceleri hastalik dolayisiyla saniyorduk. Bir hafta sonra Alerjiden suphendim biraz arastirinca, alerji doktoruna goturduk. Kolundan Test yapildi. Mite ve ev tozu alerjisi cikti. Burnundaki konkalar asiri sismis. Bu yuzden nefes problemi yasiyormus kizim. Evde kendimizce onlemler aldik. Burnunu surekli sf ile temizleyin dendi. Nazoster sprey verildi sabah aksam. Aerius surup ve once air’a devam. Ancak bu sefer toz degil 5mglik olandan. Ancak yine fayda etmedi. Burnun tikanikliginin gecmesi gerekir diye dusunduk baska bir doktora goturduk. O da bize once air yerine singulair verdi. Nazostere devam. Ve zyrtec surup. Tedavi sirasinda iki kulaginda da su oldugu soylendi antibiotik verildi. Bir haftadan sonra burnundan nefes alabilmeye basladi kizim. Ancak haftasonu okuldan kaynakli galiba ya da bilemiyorum sebebini tekrar hastalandi. Burnu tikaliydi yine. Bal limon coldmix ile gecirmeye calistim. İlk etapta sedece gece kuru oksurugu oluyordu cok nadir ve kuru. Ates zaten bu yasina kadar hic olmadi. İki gun once tekrar alerji doktoruna goturduk. Kbb ye yonlendirdi geniz etinden suphelenip. Endoskopi ile bakildi. Yuzde doksan geniz eti buyuk dediler. Ve kulaginda su varmis. Zitromax antibiyotik verdi. Alerji doktoru da ek olarak otrivine verdi. İlladin damla diger ilaclari ile etkilesim yapar mi? Bugun de oksurugu balgamli olmaya basladi. Sabahtan beri oksuruyor. Oksuruk vs. hepsini gectim ama konka yuzunden tikali burnu uyku apnesine neden oldu. Ne duzgun uyuyabiliyor ne de nefes alabiliyor. Ne yapacagimi sasirdim. alerji icin İcirdigim ilaclar, prospektusleri okununca evden atilacak cinsten ama ilac vermedigim zaman astima cevirecek daha kotu olacak diye korkuyorum. Ne yapayim inanin bilemiyorum
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118541
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2020 Saat 03:42
Gecen seneden beri goren doktorlarin  TAMAMI PUST!!  Bunu onlara aynen iletin..
Bu PUSTLAR, 1 sene boyunce, hic "GRIP" teshis ettilermi???
Asla etmezler.. Zira butun pustluklarini Grip teshis etmeyip, bu sekilde: Yok "allerji ilaclari", olmadi "Astim
 ilaclari", bunlar da olmadi "Antibiyotikler" verip hastaligi uzatirlar ama ASLA Grip teshis etmezler.
Simdi Anladiniz mi bu ASSAGILIK sahtekar pustlarin nasil yaratiklar olduklarini?? 

"Astima cevirecek" diye bir sey yoktur.. Bu tamamen bu assagilik PUSTLARIN bir uydurmasidir. 

Bu konulari ve Bilhassa; "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazilarimi iyi okuyun, bu pustlugun, Turkiye'de ne kadar
 yaygin uygulandigini goreceksiniz.
Bu igrenc insanlardan uzak durun.. Bu assagilik sahtekarlarin, Uc kurus cikar ugruna cocuklariniza neler
 yapabileceklerini, ne zararlar verebileceklerini  hayal bile edemezsiniz. 
O ilaclarin tamamini COPE atin ve sadece benim Gripler icin anlattiklarimi uygulayin. 
Bir tek, kaldi ise, Iliadin DAMLA, kulak agrisi oldugunda kullanin..
BU assagilik  ( sozum ona) allerji doktorlari, bu sahtekarliklarla halki dolandirarak para kazanirlar. 
Bunlardan daima uzak durun. Bunlarin nasil assagilik sahtekarlar olduklarini anlamak isterseniz; OnceAir ile Singulair'in iclerine okuyun.. 
Ikisinin de, farkli markalarda AYNI Astim  ilaci oldugunu goreceksiniz. 
Bunlar bir o kadar da, cahil ve SALAKTIRLAR!! 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Oca 2020 Saat 03:47
Yukarı Dön
nilmom Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 7
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nilmom Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2020 Saat 16:00
Cok tesekkur ederim Hocam, soylediklerinizi yapiyorum. Kulaginda hic agri olmadi. Dediginiz gibi olursa illadin’e baslayayim. Konkalar icin o kadar korkuttular ki anlatmam imkansiz. En son kulagindaki su icin geniz etini alalim o sirada kulaklarina da bir cizik atip sudan kurtaririz dediler. Korkulacak bir sey yokmus onlara gore. Gorseniz bunu soyleyen doktor KBB ana bilim dalinda profesor.
Eger diyorum benim cocugumda alerji varsa, geniz etinin buyumesi cok normal. Alinsa tekrar sisebilir? O belli olmaz belki alerjiden sismistir, belki dogustan oyledir diye cevap veriyor. Dogustan olsa neden bu cocuk son zamanlarda uyku apnesi yasiyor, en basindan yasamaz miydi diyorum ilaclari kullanin 15 gun sonra gelin. Hatta 10 gun sonra gelin kontrol icin para almayalim diyerek akillarinca iyilik gosterisi yapiyorlar.
Keske Turkiye’de olsaydiniz..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118541
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2020 Saat 20:09
Konkalari abartacak ki; yaptigi "Endoskopi" ucretini haketmis GIBI olsun!!  
Halbuki, her Grip de, konkalar siserler. 
Zamanla anlayacaksiniz, Turkiye'deki Prof. larin ne kadar assagilik sahtekarlar olduklarini.. 
Esas sokalardaki soytari doktorlari, boyle  pustlar egitiyorlar. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.