|
Mantar mı? Allerji mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
meryem82 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Oca 2020 Saat 22:12 |
![]() Selam Hocam, 9 yaşındaki oğlum süreli kaşınıyor. dirsek içlerine hipokort sürüyordum.Ama artık saçı, başı tüm vücudu kaşınıyor.kremle olacak gibi gibi değil.Zytrec sürekli içiremiyorum. Kış şimdi grip, nezle oluyor sık sık...Şimdi de bu görüntüdekiler çıktı.bu da allerji mi yoksa başka bir şey mi ? bu alerjiyle nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum. sürekli zytrec mi kullanayaım. Çocuk sürekli kaşınıyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Siktiginda, icinden bir sey cikiyormu? Allerji dokuntuleri, harita seklinde olurlar.
|
|
![]() |
|
meryem82 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() fotoğrafı tekrar gönderdim.Sıkınca bir şey çıkmıyor. içi sulu falan değil. Sert kurumuş sivilce gibi...Sadece sol kolunun görünen kısmında ve sağ koltuk atının çevresinde bir kaç tane var. Vücudun diğer kısımlarında yok. Kaşıntı zaten bebekliğinden beri var. Her gün yıkıyorum deri çok mu kuruyor acaba...Nemlendirici sürüyorum tabi ki. Şampuan, deterjan vs. dönüşümlü hep değiştirdim ama kaşıntıya fayda etmedi.9 yılda son 4 ayda 2 kez ürtiker geçirdi.bir de şimdi bunlar çıktı kolunda :-(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sigil olabilir. Her banyodan sonra, o bolgelere kese yapin. Zamanla dokulurler, Acele etmeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|