|
Kulak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Telasli anne ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Telasli anne
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ara 2019 Saat 19:05 |
Merhaba doktor bey 27 aylık kizim var akşama doğru halsizlesti baktım hafif ateşli doktora görürken ateşi açık havada düştü ama keyifsiz doktor boğazına baktı ciğerlerine dinledi temiz dedi kulağına baktı sağ kulağında hafif sarımsı sıvı var dedi peditus kullanın dia çıkarıyor ondandır ateşi dedi tabi ben çok inanmadım ama kulak olayı kafama takıldı kizim gun içerisinde elini kulaklarına atar kasimak için ama ağrıyor falan demedi hiç birde buaralar dis cikariyor ama ateşi o yüzen değildir ben kulağınıza dişe bağladım ama size sormadan bisey kullanmam ağızda pas yok
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118539 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, Peditus kullanmayin.. hem Oksurugu keser ve hastaligin akcigerlere inmesini sebep olur, hem 120mg Calpol ihtiva eder. Bunu bilmeden, Calpol veya Parasetamollu baska bir ilac ile kullanirsaniz, Zehirlenme olur. Kulak agrisi oldugunda, cocuk agridan; "yeri-gogu" yikar... Oradaki sahtekar KBB doktorlarinin, yok:"kulagi kizarik", yok: "kulaginda sivi var" sacmaliklarina kanmayin. Disler cikarken, ates filan olmaz... Bu Tipik bir Turk doktor uydurmasidir.. Ates oldugunda, metabolizma hizlandigi icin, disler erken cikarlar.
|
|
![]() |
|
Telasli anne ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Telasli anne
Teşekkür ederim siz olmasani ne yapardık büyük ihtimalle calpol ve peditusu beraber kullanırdık birde üstüne evde antibiuotik varmı dedi bende çıkıştım herşeye antibiuotik mi verilir diye eve geldik kizim agzinsan nefes aliyor gozleri kizarik sulaniuor burnu akmaya basladi grip olmus cocuk bunu bile anlamadı siz çok sağolun doktor bey iyi yillar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118539 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Turk doktorlari, hastalarina verdikleri ilaclarin icini bile okumaktan acizdirler.. Bu isi de sizin yapmaniz gerekiyor. ZIRA, birakin Peditus ve Calpol'un yan yana verilmesini, bu cocuk doktorlari daha 3 sene evveline kadar, ayni receteye; Calpol, Peditus ve Aferin (160mg Calpol ihtiva eder) yazarak, cocuklarda parasetamol zehirlenmesine bagli karaciger harabiyeti yaparak, kac cocugun olumune veya karaciger nakli olmasina sebep oldular. Ancak benim hakaretlerim sonucunda, uyandilarda, simdilerde bu 3 ilaci beraber veren de kalmadi, Karaciger harabiyeti de gorulmuyor.. Bunlarin sirf ilac firmalarini memnun edebilmek ugruna; cocuklariniza, hatta bebeklerinize bile ne gibi sacma sapan ilaclar verebileceklerini unutmayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|