|
Kizim icin soru |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ara 2019 Saat 01:10 |
Hocam merhaba 20 aylik kizim yaklasik 4 aydir bezini acinca genital bolgesini cok kasiyor du. Kapali kaliyor ondan di dusunmustum bisey yapmadim fakat son bir haftadir bezliyken bile kasimaya calisip agliyor ve genital bolgesinin ic dudaklar ve dis dudaklar Ile makatina dogru olan kisim ve hatta Makati kipkirmizi ve yirtarcasina kasiyor. Akinti yok ama altini acinca sanki ic camasiri uzun zamandir degistirmeyince ekși bi koku olurya iste oyle kokluyor. Bu ara egzemasi da alevlendi acaba o yuzden midir. Ne tavsiye edersiniz. Tesekkur ediyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gunde; 1-2 defa, sabunlu sicak su kuvetine oturtun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|