|
Karın ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Sarıkaş ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ara 2019 Saat 23:50 |
Kadir bey merhaba.Size daha önce de yazmıştım oğlumun şikayeti için.Şöyle ki oğlumun son 1 aydır geçmeyen karın ağrıları oluyor.
1.Sabahları 8 de uyanıyor,ve karnını tutuyor,ağırdığını söylüyor. 2.Ağrı gün içinde de oluyor, karnının sağ sol ve orta kısmında. 3.Son 1 haftadır bazen kabız bazen de ishal oluyor. Maflor aldım,belki bağırsaklarında bir problem var diye ama geçmedi,aşırı gaz oluyor olabilir mi,yediklerine dikkat ediyoruz,ev yemekleri,yoğurtları,tam buğday ekmeği tüketiyor.Oğlum 10 yaşında.Bazen büyük tuvaletini yaparken baya gaz çıkardığını duyuyorum,ama her zaman değil.Sizce ne yapmalıyız? Kusura bakmayın uzun ve bu kadar detaylı yazdığım için.Şimdiden çok teşekkür ederim,sayenizde bir çok konu da bilgi sahibi oluyoruz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Barsaklari duzelene kadar, hicbir ilac vermeyin.. Barsaklari duzeldikten sonra, Karin agrilari devam ederse, konusalim..
|
|
![]() |
|
Sarıkaş ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba hocam.Bugün aşırı karın ağrısıyla doktora gittik,şikayetimizi anlattık,karnını dinledi gazı yok dedi,el muayenesi yaptı sağ tarafta ağrı yoğundu,apandist olabilir dedi.Tahlil istedi,ultrasyon kan idrar.Sonuçlar çıkınca ultrasyonda gaz sıkışması çıkmış dedi.Tribudat yazdı..Peki hocam bu gaz neden oluyor sürekli,daha önce karın ağrıları sabah uyandığında oluyordu şimdi gün içersinde de.Sindirimde mi bir problem var?Karaciğer yağlanması yüksek dediler yine,diyet önerdi o kadar.Sonuçları gönderiyorum,değerlendirmenizi rica ediyorum.Çok teşekkür ederim ilginize ve alakanıza.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Resimler yan… ve okunmuyor..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Antibiyotik gereken bir durum : YOK Notrofil/Lenfosit orani tersine donmus "viral bir enfeksiyon" olabilir. Anemi :YOK. Kan hastaligi :YOK. Cerrahi mudahale gerekecek durum :YOK. Sadece asiri GAZ var. Uzun surerse, Lavman ile atilabilir.
|
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim..Muhteşem bir doktorsunuz,yorulmadan sıkılmadan herkese zamanın da ve tek tek cevap veriyorsunuz.Sevgiler saygılar Kadir bey.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|